Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rush for Berlin többjátékos módok

Végre többet is megtudhatunk a multiplayer részről.

2006.03.27. 20:17 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Stormregion új stratégiai játékában, a Rush for Berlinben öt multiplayer játékmód vár majd ránk, melyek közül kettő teljesen újszerű lesz az RTS-ek világában. A kooperatív, deathmatch és domination játékmódok mellett a R.I.S.K. és R.U.S.H. rövidítésekkel jelölt játéktípusok kerültek a RfB-be, melyek a következőt takarják:
R.I.S.K. - Race-Intensive Strategic Kombat
Minden játékos véletlenszerűen kap egy feladatot, azonban az egyes játékosok nem tudják, mi a többiek célja. Az nyer, aki elsőként teljesíti saját feladatát. Ennek érdekében persze akár félre is lehet vezetni az ellenfeleket arról, hogy mi is valójában a célunk. A kapott feladatok között lesz például adott célpont védelme, egy csapat legyőzése, repülőgépekről ledobott tárgyak összegyűjtése vagy bizonyos egységtípus megsemmisítése. Ha az egyik játékos közel áll céljának eléréséhez, egy számláló indul meg, és a kapott időn belül ellenfelei még megakadályozhatják, hogy megnyerje a játékot. (Vagy felgyorsíthatják a saját tevékenységüket, hátha sikerül hamarabb befejezniük.)
R.U.S.H. - Relentlessly Utilized Score Hunt
Ez a játékmód a játék alapkoncepciójára épül: adott célpontot vagy célpontokat kell megrohamozni, amiért pontot kap a játékos. Az nyer, aki az idő lejártakor a legtöbb ponttal rendelkezik, vagy a leghamarabb eléri a meghatározott pontszámot. Minden objektumért az azt elsőként elérő játékosnak jár bónusz (illetve csökkentett bónusz, ha a célpont megsemmisül). ■

előző
következő
Rush for Berlin többjátékos módok
Rush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módokRush for Berlin többjátékos módok
Rush for Berlin
A legutóbbi Rush for Berlin cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.