Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Banderas ritmust vált

2006.03.31. 13:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A leggyakoribb kérdés, amit Antonio Banderas-nak mostanában feltesznek az újságírók: „igaz-e, hogy eredetileg táncosnak készült?” Az Amerikában élő spanyol színész most egyszer s mindenkorra tisztázza a helyzetet, és üzeni válaszát a világnak: „Nem!”
A kérdés persze nem alaptalan. Új filmjében, a Vezet a ritmusban (Take the Lead, hazai bemutató: június 1.) ugyanis Banderas tánctanárt játszik, aki szenvedélyével és ritmusérzékével próbál hatni New York hip-hop rajongó utcagyerekeire. Az eredmény pedig néhány megjavuló srác és egy új stílus, ami a társastánc és a hip-hop keveréke.
- A filmben van egy nagyon látványos tangóm – nyilatkozta Banderas –, de egy kicsit sem féltem tőle. Egyrészt a véremben van, másrészt már 228-szor léptem színpadra a Broadway-n Chita Riverával, aki mégiscsak a világ leghíresebb színpadi táncosnője. Ja, és rengeteget gyakoroltam is. Minden nap jött hozzám a tánctanár. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.