Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kóla, Zita, Pirosszka

2006.03.31. 19:13 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Görög Zita munkájáról, szerepléseiről, fellépéseiről sokszor hallunk, azonban kevésbé köztudott, hogy a médiaszemélyiség párjával havonta egy-két alkalommal ellátogat két dunántúli községbe, ahol nagycsaládos gyermekotthonoknak nyújtanak segítséget. Az önkéntes megmozdulás során olyan programokban vesznek részt, amelyek hozzájárulnak a gyermekek személyiségének egészséges fejlődéséhez.
Legutóbb az SPI International és a Hollywood Multiplex Kaposvár mozi jóvoltából a gyerekek megnézhették a PiROSSZka című animációs családi filmet. A vetítés során igen elcsodálkoztak azon, hogy nem a klasszikus Piroska és a farkas történetével találkoztak, hanem annak mintegy a folytatásával.
„Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat – nyilatkozta Görög Zita –, az a logikai vonal, amely mentén halad a film, és ez a szórakoztató oknyomozói stílus mindenkit a mozi székeihez bilincselt. Sokat nevettek a gyerekek, a Jáksó László által szinkronizált Csincsi, a gyorsan beszélő mókus volt a kedvencük. A legkülönlegesebb ebben a megmozdulásban az a tény, hogy ezeknek a gyerekeknek a túlnyomó többsége még soha életében nem volt moziban, így külön élmény volt számukra már az is, hogyan lehet menüben vásárolni az üdítőt és a pattogatott kukoricát.”
A gyermekek egyik nevelőnője azt mondta, ez volt az első alkalom, amikor nem a szegény csemeték irigykedtek többi, egészséges körülmények között élő osztálytársaikra, hanem épp fordítva.
A gyönyörű modellt egyébként április közepétől újra láthatjuk a hazai filmvásznakon, ő az egyetlen magyar színész, aki szerepet kapott az Underworld: Evolution című amerikai produkcióban. Aki pedig az otthonában kíván Zitával találkozni, az megtekintheti őt a Szőke kóla c. magyar film DVD-s változatában. ■

Forrás: SPI

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.