Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Banderas lesz a bulik királya

2006.04.06. 19:48 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy spanyol színész tudjon tangózni. Antonio Banderas színpadon és moziban is bebizonyította már, hogy jól táncol. Új filmje, a Vezet a ritmus (Take the Lead, hazai bemutató: június 1.) kedvéért azonban hónapokon át járt hozzá tánctanár: hiszen a forgatókönyv egy igazi táncos, Pierre Dulaine kalandjai alapján készült. Az idealista férfi New York legkeményebb, a bűnözéstől leginkább fertőzött kerületében oktatta szalontáncra a fiatalkorúakat - és eközben ő is sok mindent tanult.
- Élveztem a tánctanulást – nyilatkozta Antonio Banderas. – Egyrészt azért, mert csak így játszhattam el tökéletesen a szerepemet. Másrészt azért, mert megegyeztem Pierre-rel, akit alakítok, hogy ha a forgatás befejeztével lesz egy kis szabadidőm, Melanie-val [Melanie Griffith-szel] el fogunk menni hozzá, hogy együtt vegyünk tőle leckéket. Attól kezdve minden buliban mi leszünk a társaság középpontja: ha a táncparketten elővezetjük, amit együtt begyakoroltunk, attól mindenkinek leesik majd az álla. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.