Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szőkén a vöröset

2006.04.18. 21:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ma kezdődtek A harag napja – minden idők legnagyobb angol-magyar-spanyol koprodukciójában készült misztikus thillerének szinkronmunkálatai. Christopher Lambert Kőszegi Ákos hasonlóan férfias-rekedtes hangján szólal majd meg a filmben, míg kiváló magyar színészeink saját hangjukon játsszák újra szerepüket.
A délelőtti komor stúdióba az energikus Oroszlán Szonja varázsolt tavaszt, aki a filmben önmaga valódi ellentétét alakítja: Lambert prűd, rideg, vörös hajkoronájú feleségét. – A film egyik végzetes jelenetében dulakodás közben legurulok egy kőlépcsőn, igen élethűen, ugyanis véletlenül korábban engedtek el, így leérve valójában koppant nagyot a fejem. Remélem ez így marad a kész filmen is, ez a rész édesapám kedvence! – nevet az ismét szőke Szonja, aki rutinosan, villámgyorsan végezte a mai munkát. – Csak amikor azt kiabáltam „Eretnekek!”, akkor kellett többször nekifutnom. Valahogy a közepe mindig megakadt az orromban! A vörös Oroszlán Szonját június 8-tól láthatjuk a mozikban. ■

Forrás: Best-Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!