Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Maelstrom infók

2006.04.18. 20:58 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Bejelentették, milyen oldalakat képviselhetünk a Maelstrom című stratégiában. Az emberiséget két nagy csoport képviseli majd, valamint ott lesznek a megszálló idegenek is. Egy ökológiai katasztrófa után a víz a legfontosabb már a túléléshez, két fő erő küzd a hatalomért, a földalatti mozgalom a Remnants és a technológiailag fejlett Ascension. Mintha nem lenne elég az ő viszályuk bolygónkat megtámadja egy idegen faj is a Hai-Genti.
Mindegyik oldal harcmodora erősen különbözik majd, a Remnants lopakodva felderítheti az ellenséges állásokat, gerilla harcmodort folytathat és csapdákkal rakhatja tele a terepet. Átállíthatnak egységeket a saját oldalukra, sőt az Ascension Mechamorph egységeit is meghackelhetik majd. Egységeik testreszabhatóak lesznek mindig az épp aktuális helyzethez igazodva.
Az Ascension ezzel szemben technológiai fölényére alapoz, egységei pajzsok mögé bújnak és lézerrel, kirogenikus sugarakkal valamint orbitális fegyverállásokkal küzdenek. Egységei átalakulhatnak, sőt akár az egész bázist átköltöztethetjük más helyre majd.
A Hai-Genti teljes erejével az emberi faj elpusztítására koncentrál, seregeit úgy növeszti a leszórt spórákból. Akár meglepetésszerű támadásokat is indíthat így, de ha még ez is kevés lenne a katonák feláldozásával új, mutáns egységeket is létrehozhat. ■

előző
következő
Maelstrom infók
Maelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infókMaelstrom infók
Maelstrom
A legutóbbi Maelstrom cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.