Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Howard és Lisa

2006.04.21. 00:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Miért jó filmrendezőnek lenni? Fellini szerint az óriási nők miatt, de minden direktor másképp válaszol a kérdésre. Ron Howard túl az Oscar-díjon, éppen a 25. filmje felvételei közepette érzett rá a lényegre. A Da Vinci-kód (The Da Vinci Code, hazai bemutató: május 18.) egy részét ugyanis eredeti helyszínen, a Louvre-ban forgatták.
– Igazi trip volt ott dolgozni, a teljes extázis – nyilatkozta Howard. – Az épület maga olyan, mint egy hatalmas szobor, a termei meg tele csupa remekművel. Hajnali kettő körül, a félhomályban, amikor A Da Vinci-kód egyik leghátborzongatóbb jelenetét vettük, félig a mennyországban éreztem magam, félig meg egy kísértetkastélyban: a stáb egyik tagjának sem volt kedve messze kerülni a többiektől.
Két nappal később pedig rövid időre kettesben maradtam a Mona Lisával. Az is fantasztikus érzés volt. Azt mondtam magamban: lehet, hogy ezért lettem rendező. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!