Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bond foga

2006.04.21. 00:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Bond újjászületett. Immár a hatodik színész, Daniel Craig veszi fel a szmokingot és a hozzávaló laza modort, hogy életre keltse a világ legjobb titkosügynökét. Bár keményen készült a prágai forgatásra, végül mégis beletört a foga. Kettő.
Az egyik verekedési jelenetben, melyet nem kaszkadőrökkel, hanem kisebb szerepekre hívott helyi színészekkel vettek fel, úgy szájon rúgták, hogy rögtön elöntötte a vér az arcát: a fiatal színész két fogát áldozta a szerepért. Még aznap este megérkezett Londonból Craig saját fogorvosa, hogy elhelyezze a szükséges protézist.
– Én is szereztem néhány heget és forradást, míg Bond voltam – nyilatkozat Pierce Brosnan, Craig elődje. – De arról valahogy sosem írtak az újságok. Mindegy, Daniel jó srác és jó színész: és végül nem fogja megbánni, hogy elvállalta a szerepet. Legvégül mégis ő nevet majd. De már csak műfoggal. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.