Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Buka E3-as lista

2006.04.21. 20:28 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

Az orosz Buka kiadó egy elég részletes listát adott ki, mely játékait mutatja be az E3-on.
Aggression: Europe 1914: Voltak a történelemnek időszakai, melyben a férfiak és nők válogatás nélkül lettek lemészárolva, ilyen az 1914-től 45-ig tartó időszak is, melyben két világháború is végigpusztította Európát. Ebben a valósidejű stratégiában lehetőségünk lesz megváltoztatni ezt a múltat, sőt akár a jelent vagy a jövőt is. Választhatsz egy népet, fejleszthetsz technológiákat és fegyvereket, lehetsz a legnagyobb hadvezér vagy diplomata.
Dusk-12: A terv, hogy egy tökéletes harcost alkossanak kicsúszott az ellenőrzés alól és egy gyógyíthatatlan vírussá vált. Most egy egész város karantén alatt van és a lakói vérszomjas orvgyilkosokká váltak. Egy csoport speciális osztagos katona megpróbálja felfedni a négy éve félbehagyott kísérletek titkát. A DUSK-12 egy modern FPS lesz rengeteg akcióval, egy- és többjátékos módokkal és hiper-realisztikus grafikával.
Pacific Storm: Allies: A sikeres játék kiegészítője új egységeket, helyszíneket és küldetéseket hoz majd, valamint a grafikát is fejleszti majd.
Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans: A klánok megerősödtek, városokat alapítottak és közösen harcolnak már a túlélésért. A Hard Truck Apocalypse első kiegészítőjében lehetőség lesz arra, hogy a tagja legyél ezeknek. A játékosok kérésének köszönhetően megjelenik benne a többjátékos mód is, interneten és LAN-on is vívhatunk vad kamionos ütközeteket ebben a Mad Max-szerű világban.
The Stalin Subway: Red Veil: Stálin halála után megindul a harc a hatalomért. Lena felfedezi, hogy férjét, aki az előző rész főszereplője, elrabolták, lehet meg is ölték. Nem tudja ki tehette, de arra már vannak ötletei kit kérdezzen meg. A The Stalin Subway: Red Veil folytatja az izgalmas történetet, rengeteg új helyszín tűnik fel az ötvenes évek Moszkvájából, köztük a Vörös Tér tökéletes mása is. Lenát irányíthatjuk majd miközben a válaszokat keresi. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.