Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Buka E3-as lista

2006.04.21. 20:28 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

Az orosz Buka kiadó egy elég részletes listát adott ki, mely játékait mutatja be az E3-on.
Aggression: Europe 1914: Voltak a történelemnek időszakai, melyben a férfiak és nők válogatás nélkül lettek lemészárolva, ilyen az 1914-től 45-ig tartó időszak is, melyben két világháború is végigpusztította Európát. Ebben a valósidejű stratégiában lehetőségünk lesz megváltoztatni ezt a múltat, sőt akár a jelent vagy a jövőt is. Választhatsz egy népet, fejleszthetsz technológiákat és fegyvereket, lehetsz a legnagyobb hadvezér vagy diplomata.
Dusk-12: A terv, hogy egy tökéletes harcost alkossanak kicsúszott az ellenőrzés alól és egy gyógyíthatatlan vírussá vált. Most egy egész város karantén alatt van és a lakói vérszomjas orvgyilkosokká váltak. Egy csoport speciális osztagos katona megpróbálja felfedni a négy éve félbehagyott kísérletek titkát. A DUSK-12 egy modern FPS lesz rengeteg akcióval, egy- és többjátékos módokkal és hiper-realisztikus grafikával.
Pacific Storm: Allies: A sikeres játék kiegészítője új egységeket, helyszíneket és küldetéseket hoz majd, valamint a grafikát is fejleszti majd.
Hard Truck Apocalypse: Rise of Clans: A klánok megerősödtek, városokat alapítottak és közösen harcolnak már a túlélésért. A Hard Truck Apocalypse első kiegészítőjében lehetőség lesz arra, hogy a tagja legyél ezeknek. A játékosok kérésének köszönhetően megjelenik benne a többjátékos mód is, interneten és LAN-on is vívhatunk vad kamionos ütközeteket ebben a Mad Max-szerű világban.
The Stalin Subway: Red Veil: Stálin halála után megindul a harc a hatalomért. Lena felfedezi, hogy férjét, aki az előző rész főszereplője, elrabolták, lehet meg is ölték. Nem tudja ki tehette, de arra már vannak ötletei kit kérdezzen meg. A The Stalin Subway: Red Veil folytatja az izgalmas történetet, rengeteg új helyszín tűnik fel az ötvenes évek Moszkvájából, köztük a Vörös Tér tökéletes mása is. Lenát irányíthatjuk majd miközben a válaszokat keresi. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.