Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Letölthetők a III. Simonyi Konferencia előadásai

2006.04.21. 12:55 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Véget ért a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar Simonyi Károly Szakkollégiuma által rendezett III. Simonyi Konferencia. A konferencia megnyitóján dr. Péceli Gábor, a konferencia fővédnöke, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánja köszöntötte a konferencia résztvevőit, beszédében elismerően szólt a Simonyi Károly Szakkollégium Műegyetemen betöltött szerepéről. A dékán urat követően a konferencia főtámogatója, az Evosoft részéről Nagy Péter tartott beszédet, majd Mezei Tamás, a Szakkollégium elnöke nyitotta meg a rendezvényt.
A konferencia résztvevői megismerkedhettek a szoftverfejlesztéssel kapcsolatos minőségbiztosítási kérdésekkel (Török Péter, Evosoft), a differenciálegyenletek gyakorlati felhasználásával (Csikja Rudolf, Simonyi), a digitális televíziózás és rádiózás jövőjével (Csikós Tamás, illetve Krüpl Zsolt, Simonyi). Az állófogadás után a várva-várt IWIW-es előadásra (Lécz Balázs és Pengő József, Virgo Systems) teljesen megtelt az előadóterem, a lelkes résztvevők pedig számos kérdést tettek fel a fejlesztőknek. A konvergens hálózatokról (Kurtz János, Nokia) és nagyfelbontású videotechnikáról (Széchy Tamás, Leonardo SNS) szóló előadások után a már hagyományosnak nevezhető tombolasorsolás következett.
A Szakkollégium stúdiótechnikával foglalkozó részlege, a Budavári Schönherz Stúdió az előadásokat élőben közvetítette az Interneten. Az érdeklődők figyelmébe ajánljuk a konferencia honlapját, ahol az előadások videostreamként megtekinthetők, a fóliák pedig letölthetők. A résztvevők által kitöltött kérdőívek alapján a rendezvény sikeres volt, a szervezők a látogatók magas száma miatt jövőre nagyobb előadóteremben kívánják megrendezni az eseményt. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!