Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Rune kiegészítő aranyon

2001.03.29. 02:59 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Human Head Studios bejelentette népszerű közelharci játékának a Rune-nak a készülő kiegészítőjének, a Rune: The Halls of Valhalla-nak aranylemezre kerültét. Nem csak az eredeti játék kiegészítéseként működik, hanem akár önmagában is játszható mások ellen LAN-on és az Interneten. Több új funkció, térkép lesz benne, sőt még két új játékmód is az Arena és a Headball.
Az Arena 1-1 elleni és nagyobb létszámú küzdelmeket is le lehet folytatni majd. Felszerelkeznek a harcosok és várják a sorukat. Ha bejutottak a küzdőtérre, akkor Last-man-standing (Csak az utolsó maradhat) alapon elkezdődik a csata. A küzdelem végén a győztes helyre pofozhatja a felszerelését és magát, és addig marad az arénában míg ki nem lép vagy ki nem kap.
A Headball-ban annyi a cél hogy az ellenfeled fejet átjuttasd a célvonalon. A játszma elejét minden csapatnak át kell kapcsolnia egy kapcsolót. Ha minden csapat bent van az arénában, elkezdődik egy visszaszámlálás, miközben a csapatatok elhelyezkedhetnek. Ebben a fázisban nem lehet sebzéseket okozni még. A hangjelzés elhangzásakor kezdődik el a játék igazán. Minden pályán vannak pontok, ahova el kell juttatni a fejet, ezek lehetnek mindenki által használhatóak vagy csak egy csapat által. Minél több pontot érint valaki ugyanazzal a fejjel, annál több pontot kap majd a csapat. A server üzemeltetője még kiegészítheti esetleg lábdobálással is a kiegészítőt. Minden célba esett láb egy pontot ér.
Új zenék és 33 új pálya minden játékmódhoz, jobb Internet kód és erősebb pajzsok is megtalálhatóak lesznek benne.
A Godgames augusztusra tervezi a Rune Gold kiadását. Ez tartalmazni fogja a sima, alap Rune-t, a Halls of Valhalla kiegészítőt és még előre nem közölt plusz dolgokat. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.