Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Narnia Budapestre költözött

2006.04.26. 19:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Aslan, Narnia uralkodója és Jadis, a fehér boszorkány közti végső csatát is láthatják azok, akik a hétvégén a MÁV Vasúttörténeti parkba látogatnak, ahol fantasztikus díszletek között életre kel Narnia varázslatos birodalma. Április 29–május 1. között, egész hétvégén, a Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című családi film DVD premierjének alkalmából, egyedülálló eseménysorozattal várja az érdeklődőket a bűbájjal, mitikus teremtményekkel teli fantáziavilág.
A helyszínre leggyorsabban a Nyugati pályaudvar 10-es vágányáról közlekedő különleges Narnia vonattal lehet majd eljutni, amely 9.45-kor, 10.45-kor, 13:45-kor és 15.45-kor indul mesés útjára. A csodaországgá átalakult park számos szórakozási lehetőséget és látványosságot kínál a résztvevőknek. Lehet majd találkozni a film egyes szereplőivel: a fehér boszorkánnyal, a faunnal és a gyerekekkel. A boszorkánytól kapott jeggyel, a gyerekek a nap végén, koronázási ceremónián vehetnek részt. A faun pedig lóvasút-utazásra osztogat majd jegyeket.
A gyerekek egy öt állomásból - 1. Narnia emlékképek (kvíz), 2. Elixírgyűjtés (fiolagyűjtés), 3. Tűzgolyók (kislabda dobás), 4. Narnia útvesztői (akadályverseny), 5. Susan íja (íjászat) - álló versenysorozaton vehetnek részt, amelynek a sikeres teljesítése esetén garantált ajándékot és névre szóló oklevelet nyújtanak át a szervezők Narnia új, ifjú királyának illetve királynőjének!
Harci bemutató, próbáztatás, dárdahajítás is színesíti a programot, amelyek során a gyermekek ideiglenes tagjai lehetnek az apródiskolának is. Továbbá mindenki kipróbálhatja kézügyességét is a kézműves sarokban, ahol a Narnia krónikáiból jól ismert és kedvelt bábokat, kardokat, pajzsokat lehet majd készíteni.
Narnia titokzatos és lenyűgöző földje immár minden látogató előtt nyitva áll. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.