Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Narnia Budapestre költözött

2006.04.26. 19:05 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Aslan, Narnia uralkodója és Jadis, a fehér boszorkány közti végső csatát is láthatják azok, akik a hétvégén a MÁV Vasúttörténeti parkba látogatnak, ahol fantasztikus díszletek között életre kel Narnia varázslatos birodalma. Április 29–május 1. között, egész hétvégén, a Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című családi film DVD premierjének alkalmából, egyedülálló eseménysorozattal várja az érdeklődőket a bűbájjal, mitikus teremtményekkel teli fantáziavilág.
A helyszínre leggyorsabban a Nyugati pályaudvar 10-es vágányáról közlekedő különleges Narnia vonattal lehet majd eljutni, amely 9.45-kor, 10.45-kor, 13:45-kor és 15.45-kor indul mesés útjára. A csodaországgá átalakult park számos szórakozási lehetőséget és látványosságot kínál a résztvevőknek. Lehet majd találkozni a film egyes szereplőivel: a fehér boszorkánnyal, a faunnal és a gyerekekkel. A boszorkánytól kapott jeggyel, a gyerekek a nap végén, koronázási ceremónián vehetnek részt. A faun pedig lóvasút-utazásra osztogat majd jegyeket.
A gyerekek egy öt állomásból - 1. Narnia emlékképek (kvíz), 2. Elixírgyűjtés (fiolagyűjtés), 3. Tűzgolyók (kislabda dobás), 4. Narnia útvesztői (akadályverseny), 5. Susan íja (íjászat) - álló versenysorozaton vehetnek részt, amelynek a sikeres teljesítése esetén garantált ajándékot és névre szóló oklevelet nyújtanak át a szervezők Narnia új, ifjú királyának illetve királynőjének!
Harci bemutató, próbáztatás, dárdahajítás is színesíti a programot, amelyek során a gyermekek ideiglenes tagjai lehetnek az apródiskolának is. Továbbá mindenki kipróbálhatja kézügyességét is a kézműves sarokban, ahol a Narnia krónikáiból jól ismert és kedvelt bábokat, kardokat, pajzsokat lehet majd készíteni.
Narnia titokzatos és lenyűgöző földje immár minden látogató előtt nyitva áll. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.