Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Détár Enikő egy vámpír torkába bújt

2006.04.26. 23:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Détár Enikő színésznő kölcsönözte hangját az április 27-től mozikba kerülő Underworld: Evolution című film főszereplőjének, a vámpír Selene-nek, akit a gyönyörű Kate Beckinsale alakít.
Az Underworld című film 2004-ben világszerte kasszasiker lett, a belé fektetett költségvetés ötszörösét hozta vissza a gyártóknak! A film sikere mindenkit meglepett, különösen Len Wiseman rendezőt, aki hirtelen új fejleményekre éhes közönséggel találta magát szemben. „A folyamat, hogy térjünk vissza a filmhez, és a történethez – mondja a rendező, egy kicsit olyan volt, mint amikor az ember visszamegy az iskolába vagy a nyári táborba: újra együtt vagy a barátokkal.”
Egy folytatással kapcsolatban mindig nagyok az elvárások, szinte kötelesség, hogy az valami jobbat, nagyobbat nyújtson. A látványtervezők mindent megtettek azért, hogy az Underworld folytatásában tökéletes és különleges lényeket alkossanak az újdonságra éhes közönségnek.
Enikőnek pedig az lett a feladata, hogy különleges, fátyolos hangját kölcsönadja az összeomlott világképpel rendelkező Selene-nek, és annak kusza gondolatit szavakká formálja. A színésznő együtt szinkronizált férjével, Rékassy Károllyal, aki akárcsak a valós életben, a filmben is hasznos segítőtársává válik...
A filmről bővebb információ a www.underworld.hu magyar nyelvű honlapon olvasható. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.