Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Petersen hajójegye

2006.04.27. 22:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy nagy film elengedhetetlen alkatrésze: az őrült rajongó. Wolfgang Petersen új, talán minden eddiginél nagyobb költségvetésű filmje, a Poseidon (Poseidon, hazai bemutató: június 22.) már számtalan lelkes hívet tudhat magáénak: részben az új film méreteiről szóló fantasztikus hírek, részben az eredeti regény és annak a hetvenes években készült, immár kultusszal övezett megfilmesítése miatt.
Egy kanadai Poseidon-rajongó különös meglepetést készít a premierre. Olyan motorcsónakot épített, amely eleve úgy néz ki, mintha fejjel lefelé állna: a felépítménye egy gerinccel felfelé álló hajófeneket formáz. A kormányos kis periszkópon keresztül láthatja a külvilágot, a kabinban legfeljebb négyen férnek el, és mivel ablakot a tervező nem illeszthetett be, állítólag nem is túl kellemes utazni benne.
- Tudom, hogy a film elképesztő technikai felszereltséggel készül, én meg egyedül smirglizgetek a kertemben – nyilatkozta a Vancouver közelében élő férfi, aki hétköznap egy nagybank osztályvezetője. – De azért ha elkészült a film, meg fogom hívni Wolfgang Petersent, hogy jöjjön, tegyen velem egy rövid túrát a part mentén. Biztos vagyok benne, hogy elfogadja a meghívást. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.