Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Petersen hajójegye

2006.04.27. 22:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy nagy film elengedhetetlen alkatrésze: az őrült rajongó. Wolfgang Petersen új, talán minden eddiginél nagyobb költségvetésű filmje, a Poseidon (Poseidon, hazai bemutató: június 22.) már számtalan lelkes hívet tudhat magáénak: részben az új film méreteiről szóló fantasztikus hírek, részben az eredeti regény és annak a hetvenes években készült, immár kultusszal övezett megfilmesítése miatt.
Egy kanadai Poseidon-rajongó különös meglepetést készít a premierre. Olyan motorcsónakot épített, amely eleve úgy néz ki, mintha fejjel lefelé állna: a felépítménye egy gerinccel felfelé álló hajófeneket formáz. A kormányos kis periszkópon keresztül láthatja a külvilágot, a kabinban legfeljebb négyen férnek el, és mivel ablakot a tervező nem illeszthetett be, állítólag nem is túl kellemes utazni benne.
- Tudom, hogy a film elképesztő technikai felszereltséggel készül, én meg egyedül smirglizgetek a kertemben – nyilatkozta a Vancouver közelében élő férfi, aki hétköznap egy nagybank osztályvezetője. – De azért ha elkészült a film, meg fogom hívni Wolfgang Petersent, hogy jöjjön, tegyen velem egy rövid túrát a part mentén. Biztos vagyok benne, hogy elfogadja a meghívást. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.