Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

CDV játékok az E3-on

2006.04.27. 22:48 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

Egy részletesebb lista is megjelent, mely programokat mutatja be a Los Angeles-i kiállításon a CDV:
War Front: Turning Point: Egy alternatív második világháborús elevenít meg ez a stratégia, melyben komoly mennyiségű csak tervezett csata és titkos fegyver található meg. Remek szórakozást jelent majd ez az elképzelt háború mindenkinek.
War Leaders: Clash of Nations: A War Leaders-ben egy történelmi hadvezér szerepét kapjuk, vele kell győzelemre vezetni népünket. Katonai, gazdasági és diplomáciai eszközök is a rendelkezésünkre állnak majd ehhez. Remek egyensúly lesz a stratégiai és a globális döntések között, seregeinket pedig nem csak a csatatéren kell irányítanunk.
Panzer Tactics DS: A CDV első handheld játéka, mely egy második világháborús körökre-osztott stratégia. A Nintendo DS tulajdonosok kedvence lehet majd ez a program melyben parancsnokként kell győzelemre vezetni csapatainkat három hadjáratban is. Lehetőségünk lesz mások ellen is kipróbálni tudásunk, hisz a Nintendo-WiFi-n keresztül akár az online ligákban is indulhatunk.
Heroes of Annihilated Empires: Egyedi keveréke az RTS-nek és az RPG-nek, hatalmas seregeket kreálhatunk és fejleszthetjük hőseinket. A fantasy világot mágia, szörnyek és mítoszok népesítik be. Négy nép próbálja megszerezni a hatalmat karddal és varázslattal. A Heroes új 3D-s motorja gyönyörűen ábrázolja majd a világot, remekül látható lesz a népek területe közötti különbség.
DarkStar One: Az űrbeli kalandok kedvelőinek fog kellemes órákat szerezni az Ascaron Entertainment új játéka, ahol a játékos egy újonc pilóta szerepét kapja, aki nekivág a nagyvilágnak, hogy kiderítse apja halálának rejtélyét. Gyors játékmenet, nyitott befejezés jellemzi majd a hatalmas bejárható világgal (több mint négyszáz bolygó) rendelkező programot, főhősünk pedig a szinte teljesen átalakítható űrhajójával a DarkStar One-nal járhatja be ezeket az idegen planétákat.
Pacific Storm: Részben körökre osztott stratégia, részben RTS, részben akciójáték lesz a Pacific Storm, mely kellemesen színesíti a második világháborús játékok piacát. A csendes-óceáni fronton kapjuk egy parancsnok szerepét, aki kezeli a nyersanyagokat, irányítja a csapatokat és közben az arcade részben harcolhatunk földön, vízen és levegőben az ellenfelek ellen. ■

hozzászólások (1)

Vöge
Vöge 2006.04.28. 14:22
Elképesztő, hogy nem tudnak leszállni már erről az RTS témáról. Nem mintha nem szeretném a stratégiákat, csak kicsit furcsa, hogy 6 játékból 4 RTS. (sőt ha azt nézzük 5, hiszen a Pacific Storm is részben az)
Szal egy kicsit már idegesítő a dolog, nem?

Ui.: ja, és tényleg szeretem az RTS-eket, és minden elismerésem a fejlesztőké:-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.