Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Playlogic E3 lineup

2006.05.08. 22:37 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

A Playlogic is bejelentette mivel mutatkozik be a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expon: Infernal: Itt mutatják be először Infernal című játékukat, mely Ryan Lennox történetét meséli el. Ő egy jóképű ördög, aki álruhás ügynöke a pokol erőinek a Földön. A játékmenet végig a pokol és a mennyország harcára koncentrál majd. Jól képzett titkos ügynök is hősünk, így a legmodernebb felszereléseket használja, feltörhet számítógépeket, de ért a pusztakezes és a lőfegyveres harchoz is. Ha mindez kevés lenne még mindig ott vannak a természetfeletti képességek, szellemmé válhat Ryan, megeheti ellenfelei lelkét és minden fegyver pokolivá vállik a kezében. Egyedi hangulat, gyönyörű grafika, rengeteg lehetőség és egyedi megoldások jellemzik majd a játékot, melynek főhőséhez hasonló még sosem létezett.
Age of Pirates: Captain Blood: Ebben a kalózos akciójátékban Peter Blood kapitány szerepét kapjuk, aki az 1685-ös spanyol térségben éli át fantasztikus kalandjait. A történet Rafael Sabatini regényén a Captain Bloodon alapul, egy angol sebész utazását meséli és aki megvádoltak és kényszermunkára ítéltek Barbadoson. Sok nehézség után végül megszökött a trópusi ültetvényről és kalóz lett.
Ancient Wars - Sparta: Valódi történelmi események képezik az alapját ennek a játéknak, melyben a központi szerepet a spártaiak, a perzsák és az egyiptomiak kapták. Ők harcolnak majd a hatalomért Kis-Ázsiában, Európában és Észak-Afrikában. Főkét nagy csaták adják a játék lényegét, melyben mi vezényelhetjük le a taktikai részeket. Mi szerelhetjük fel seregeinket is, egy egyszerű harcos igaz csak egy fegyver és egy pajzsot kaphat, de a lovak és a harci kocsik már különleges felszereléseket is használhatnak. A csaták után összegyűjthetjük az eldobált fegyvereket a többi néptől is és építhetünk speciális egységeket is. A városokat is fejleszthetjük majd, akár erőddé is alakíthatjuk őket.
Age of Pirates: Caribbean Tales: Ebben a tengeri játékban a XVII. századi karibi kalózvilágát eleveníthetjük majd fel. Szinte minden elemét tartalmazza majd a kalózéletnek. Választhatjuk a nyughatatlan szerencsevadászt Blaze-t, vagy a vöröshajú Beatrice-t, őket irányítva kell megsokszorozni árunkat, kirabolni a kereskedőket, küldetéseket végrehajtani, elfoglalni kolóniákat és flottát építeni. ■

hozzászólások (1)

rat2001
rat2001 2006.11.06. 11:56
Üdv mindenkinek.

Bocsi hogy rögtön kérdéssel nyitok.

Az Age of Pirates Carribean Tales progival kapcsolatosan
olvastam hogy állítólag hardware követelmény a shader funkciót
ismerő videókártya? Akinek megven a progi és fut rendesen vagy tud valami infot erről az légyszi segítsen.

Engem ugyanis kidob a progi már a második gépből is.
Lehet hogy gyengék a video kártyáim?

Előre is köszi a választ Akos
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.