Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warcraft film készül

2006.05.09. 21:40 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Hollywood Reporter közölt egy cikket, mely szerint a Blizzard aláírta már a szerződést a Legendary Pictures-szel egy Warcraft világban játszódó filmről. Szerencsére a történet nem az egyik már meglévő játékot követi majd, hanem egy egészen úk sztori lesz a jól ismert helyszíneken, orkokkal, trollokkal, elfekkel és élőhalottakkal. ■

hozzászólások (33)

osleny
osleny 2006.05.25. 16:39
Az AVP-t meg Doom-ot , mint a sikertelen játékból-film adaptációt említettem. A játékok mentek egynek, sőt a az AVP-k sztem jók voltak. A GTA Vice City pedig A Sebhelyesarcúra (Scarface) hajaz szerintem:a küldetések egy része, a dizsi, a villa, a hangulat. Kiválóságokat felhasználni nem szégyen. A Miami Vice-ból készült egy teljesen felejthető játékadaptáció, ami nálam az indítás után kb tíz percig bitorolta a helyet a vinyón :-D. Remélem a Warcraft-ból vmi emeszthetőt csinálnak, bár titkon Starcraft filmben reménykedem... Kár, hogy mostanában nem megy a sci-fi, mint műfaj. Mindkét játéknál elég lenne a játékok sztoriját megfilmesíteni, azok is bőven jobbak, mint a legtöbb film, amit betolnak a mozikba, a nézők elé.
szbszig
szbszig 2006.05.28. 02:11
Így van, így van, a játékok sztoriját akarjuk! És egy trilógiában!;-)

Már el is képzeltem, ahogy kezdődik az első rész. Mint A Gyűrűk Urában, fekete kép, női hang: "My name is Magna Aegwynn, and for over one thousand years I have wandered the realms of this world and endeavored to safeguard the peoples of its lands against the ethereal powers of the Great Dark Beyond..."

(Az idézet a Warcraft I. kézikönyvéből van. Aegwynn az utolsó Őrző, aki óriási varázserejének köszönhetően évszázadokig védelmezte titokban az emberi világot a Lángoló Légió ügynökeitől. A fia pedig Medivh, aki a legelső portált nyitotta Draenor és Azeroth között, lehetőséget adva ezzel az orkoknak az emberek megtámadására.)
TBone142
TBone142 2006.05.28. 02:38
Szerintem egy WarCraft filmet tényleg csak a sztori milyenségével lehetne elrontani. A lények és a főbb szereplők elvileg adottak, így valószínű, hogy jó dolog fog kisülni belőle. Azaz remélem :-)

OFF

Az AvP filmet nem igazán a játék alapján, inkább a könyvek alapján csinálták, ahogy a játékokat is a könyvek (és az Alien, Predator filmek) alapján.
Zebu
Zebu 2006.05.28. 07:23
Germinator azért ne légy már hülye.. "két világ szinte ugyanaz", hát ja mint az Egri csillagok meg a Csillagok Háborúja, mivel mindkettőnek van a címében csillag..X-( Le merem fogadni, hogy nem ismered a Warcraft történetet, ha ilyeneket mondasz.

Nem a játék sztoriját fogják megcsinálni, hanem az egyik könyvét. És ha a War of the Ancients triológia lesz az, akkor készüljetek Gyűrűk Ura-fanok, mert úgy lesöpri a színpadról a Gyűrűk Urát hogy rossz lesz nézni:-D (Aki olvasta tudja miért)

Filmes adaptációk eddig azért lettek szinte egytől eddig szarok, mert lövöldözős játékokból készült, amiknek a történetük mind ugyanaz, X csúnya szörny ellen Y elit osztag/katona és puff puff puff, ilyennel nem nehéz bukni.
osleny
osleny 2006.05.28. 10:00
A Blizzard, ha nekifeküdne technikailag simán le bírna gyártani egy egész estés animációs Warcraft filmet. A játékaik animációs mozijai sztem a az ipar legjobbjai közt vannak. A film állítólag élő-szereplős lesz :-(. Sztem az nem passzol a Warcraft világhoz...
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.