Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Új G-sorozatú Logitech egér és billentyűzet

2006.05.10. 23:46 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

Ma az E3 kiállításon a Logitech bejelentette díjnyertes G-sorozatú perifériacsaládjának bővítését, hogy a számítógépes játékosok az eddiginél is szélesebb körének kínálhasson csúcsminőségű játékkiegészítőket. A Logitech G3 lézeres egér kiemelkedő teljesítményű, játék-minőségű elektronikát sűrít egy kompakt, kétkezes formába, és kedvezőbb áron lehet majd hozzájutni, mint a csúcskategóriás Logitech G5 vagy Logitech G7 egerekhez. A Logitech G11 billentyűzet az elismert Logitech G15 billentyűzet beépített kijelző nélküli változata. A kijelzőt leszámítva a G11-ben minden egyéb szolgáltatás megtalálható, például a 18 darab programozható gomb, amivel a játékok bonyolult billentyűkombinációi helyettesíthetők, vagy az áttetsző gombok megvilágítására szolgáló LED-ek.
A Logitech G3 Laser Mouse még a villámgyors mozdulatokat is kivételes pontossággal követi. A Logitech G5 és G7 egerekhez hasonlóan a G3 lézeres egér is 2000 DPI (képpont per col) felbontású letapogatást és teljes sávszélességű USB kapcsolatot használ, másodpercenként 6,4 megapixel képadatot dolgoz fel és akár 114 centiméter elmozdulást is megbízhatóan tud követni. A Logitech G3 Laser Mouse kompakt kivitelének köszönhetően ujjbeggyel fogható, amit sok játékos szeret, mert így gyorsabb és szélesebb mozdulatokat tudnak leírni csuklóból. Az egér felülete a Logitech DryGrip anyagával van bevonva, így fogása a maratoni játszmák során is végig megbízható marad.
A Logitech G11 billentyűzet bal oldalán elhelyezett 18 darab G-gomb a három üzemmóddal (M1, M2 és M3) kiegészítve összesen 54 különféle parancs létrehozását teszi lehetővé játékonként. Amikor egy játékprogram elindul, a G11 billentyűzet automatikusan átkapcsol az adott játék beállításaira. Ezeket a speciális gombokat más (nem játék jellegű) alkalmazásokban is használhatjuk gyorsbillentyűkként. A billentyűzeten található „játék mód" kapcsolóval a Windows gomb letiltható, így azt véletlenül megnyomva nem esünk ki az aktuális játékból. A háttérvilágítás is gombnyomásra ki-be kapcsolható, és még választhatunk is két különböző fényerősség közül, hogy a gombok bármilyen környezetben jól láthatóak maradjanak. A billentyűzeten két darab teljes sávszélességű USB csatoló is helyet kapott, ahová könnyen bedughatunk egy egeret, fejhallgatót vagy bármilyen más perifériát. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.