Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

NCSoft E3 felhozatal

A Guild Wars Factions kiadójának standján jártunk.

2006.05.11. 03:18 | szerző: Dino | kategória: E3 2006

Igen szervezett keretek között került bemutatásra az NCSoft számos újdonsága. Először négy ingyen letölthető és ingyenesen játszható programot mutattak be, ezek egyik lényege, hogy gyorsan elkezdhessük a játékot, másrészt fontos az ingyenes mivoltuk. Ellenben ha extra dolgokhoz szeretnénk jutni bennük, akkor azokért már fizetni kell. A Dungeon Runners egy fantasy akció-RPG, nincs benne büntetés halál esetén, a teleportokkal pedig gyorsan közlekedhetünk. Valamikor 2006. során lesz elérhető. Az Exteelben robotokra helyeződik a hangsúly, ezekkel kell harcolnunk a többiek ellen, gyakorlatilag egy online mech harcról van szó. Szintén 2006-ban jelenik meg. A Soccer Fury egy akcióval dúsított online foci, melyben két 3 fos csapat küzd egymás ellen - és a küzdelmet szó szerint kell érteni, mert szabályok nem nagyon vannak, akar le is rúghatjuk ellenfelünket. 2007-tol lesz játszható. Külön érdekesség a csapat kombók megléte. Végül a Smash Star egy tenisz jellegű online játék, anime-szerű grafikával, 2007-es megjelenéssel.
Az első prezentáció után a szomszéd terembe tereltek, ahol a nemrég megjelent Guild Wars Factionsról hallhattunk, majd egy kis trailert láthattunk a legközelebbi, fizetős kiegészítésről. Ebben két új kampány lesz majd és két új foglalkozás. Az új helyszín afrikai jellegű, kisebb indián motívumokkal (pl. sátrak).
Végül a Tabula Rasa sci-fi akció-RPG-t mutattak be. Bár elég erőteljesen akciódúsnak látszott a bemutatón a játék, megnyugtattak, hogy például nem kell teljesen pontosan célozni, nem a 13 éves gyors reakciójú játékosok a fő célközönség. Karakterosztályt nem kell rögtön választani, egyes szintlépésenként lehet specializálódnunk tetszőleges irányba. Még nincs megjelenési dátuma, igyekeznek minél tökéletesebbre csiszolni a játékmenet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.