Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Sega játékok az E3-on

2006.05.11. 13:21 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

A SEGA Europe is közreadta a listát, milyen játékokkal kéviselteti magát az idei E3-on: The Club: (munkacím) A 2007 nyarán boltokba kerülő játékban egy lazán szervezett és teljesen illegális hely kapja a főszerepet ez a The Club. Itt találkoznak azok akik a borzongást keresik, vagy épp azt akarják, hogy mások nézzék őket. Ebben a sportágban a fő szerep az esélyeké és a téteké és a túlélésért kell harcolni. Rengeteg különös és szokatlan helyszínen játszódik majd szerte a Földön és akár komoly fegyvereket is használhatunk túlélésünk érdekében. Az elsődleges cél a túlélés, de fontos az is, hogy öljük le a többieket, gyorsan, csendesen vagy épp stílusosan. Ölj vagy megölnek, maradj állva és halott vagy.
Medieval II: Total War: Novemberben jön majd a Medieval II: Total War, mely a legújabb darabja lesz a díjnyertes sorozatnak. Négy és fél évszázadot ölel majd fel a Nyugat véres és viharos történelméből ez a vizuálisan sokkoló részletességű játék, benne van a lovasság aranykora, a lovagok, a lőpor elterjedése, a hivatásos szeregek elterjedése, de még a reneszánsz és Amerika felfedezése is.
Phantasy Star Universe: A Phantasy Star Universe egy remek egyjátékos rész mellett izgalmas kooperatív részt is tartalmaz majd. Az egyjátékos részben izgalmas eseményeknek lehetünk részeseit a Phantasy Star Universe naprendszerében. Ha az online részben játszunk akkor ugyanebben a környezetben több száz másik játékossal együtt küzdhetünk azonos vagy épp ellentétes célokért kisebb csapatokra bontva, lehetőségünk lesz karakterünkből félelmetes harcost faragni idén ősztől.
SEGA Rally Csak jövő tavasszal érkezik majd a sikeres rally sorozat legújabb tagja, mely újszerű, változó tereppel, fantasztikus grafikával, életű, csontrendszeres fizikával és izgalmas versenyekkel igyekszik megragadni majd a játékosokat. A SEGA RALLY-val új mérföldkövet állítanak fel a számítógépes rallyjátékok terén a rajongók legnagyobb örömére.
Virtua Tennis 3: Jövő tavasszal jelenik meg a Sega tennisz sorozatának legújabb tagja a Virtua Tennis 3, mely fotorealisztikus grafikájával és a nagynevű játékosok jól felismerhető mozgásával nyűgözi le a rajongókat. Az új generációs rendszerek még azt is lehetővé teszik majd, hogy a verseny közben az arcok is élethűek legyenek miközben a világ legnagyobb versenyein játszunk. Ráadásnak most is itt lesznek a népszerű minijátékok, melyek segítenek a játékos képességeinek fejlesztésében, de természetesen újabbak is feltűnnek majd.
Yakuza: Egy olyan társadalom, ahol a becsület és a tisztelet nagy fontosságú, ahol a feljebbvalóval szemben ezek még fontosabbak és mely a leginkább rettegett a Jakuzák. Végre lehetőségünk lesz az egyik tag bőrébe bújni és megtapasztalni az életet Tokió külvárosában, ahol az utcák az éjszakai élet helyszínei. Sok renderelt videó színesíti a történetet és rengeteg élő karakter teszi emlékezetessé majd ezt a kalandjátékot, mely ugyan gyönyörű, de a küzdelmek életre-halálra mennek benne. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.