Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Universal filmek az InterComtól

2006.05.12. 21:22 | szerző: Dino | kategória: DVD

Újabb vezető stúdió, a Universal filmjeit is forgalmazza ezentúl az InterCom. Ezzel a cég videó- és DVD-forgalmazó üzletága, mely eddig is a hazai piac legnagyobb résztvevője volt, idén bebiztosította vezető helyét.
A cég forgalmazza a Twentieth Century Fox, a Buena Vista International (mely a Walt Disney Studios filmjeit is magába foglalja) valamint a Paramount stúdió minden filmjének videó- és DVD-változatát, a moziból kikerült filmeket ugyanúgy, mint a klasszikus alkotásokat. Egy negyedik hollywoodi "major", vagyis óriásstúdió, az Universal Studios (legutóbb, egyebek között a München, az Apádra ütök és a Bridget Jones-filmek gyártója) hosszú keresés, és szerződés előkészítési munka után végül úgy döntött, hogy a továbbiakban az InterCom Rt-vel szerződve forgalmazza hazánkban teljes kínálatát. Az első megjelenések 2006. május hónapban lesznek. A közeljövőben várható például a King Kong, a Doom, a 40 éves szűz vagy a Wallace és Gromit a két elvetemült veteménylény, a klasszikusok közül pedig az Airport - sorozat.
Az InterCom emellett természetesen tovább forgalmazza a mozikban a Twentieth Century Fox, a Sony (azelőtt Columbia) és a Warner Bros. filmjeit – így lehet a hazai szórakoztatóipar vizuális ágának meghatározó szereplője. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.