Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kiből lesz a sátán fia?

2006.05.05. 19:31 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy hollywoodi ügynökség egy valószínűleg világsikert arató nagyköltségvetésű játékfilmhez keres gyerek-főszereplőt, általában ezrével állnak sorba a színészpalánták a meghallgatáson. De vannak kivételek. Az Ómen 666 (The Omen, hazai bemutató: 2006.06.6.) forgatására csak nagyon kevés szülő akarta elengedni a gyerekét.
– Leszámítva azt, hogy ez alaposan megnehezítette a munkánkat, jó érzés volt, hogy nem jönnek a kicsik – nyilakozta John Moore, a klasszikus horror új változatának rendezője. – Az öt év körüliek szülei valószínűleg mind pont abba a generációba tartoznak, akikre annak idején nagyon nagy hatást tett az eredeti, a klasszikussá vált Ómen. Még most is bőven hat és működik. Félnek tőle.
A film végül persze nem maradt gyerekszínész nélkül. Az első jelentkezők között volt egy londoni kisfiú, aki nagyon hamar meggyőzte kiváló képességeiről a rendezőt és a producereket. Seamus szülei egyébként Írország egyik távoli, nagyon vallásos vidékéről származnak: kiskorukban sosem mehettek moziba – korábban nem ismerték az Ómen-filmeket. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.