Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gryllus Dorka itthon

2006.05.16. 19:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Gryllus Dorka, fiatal színésznőnk, egy ideje Berlinben él és dolgozik, ám a múlt hétvégét hazalátogatva is munkával töltötte: önmagát szinkronizálta A harag napja című középkori thrillerben. Látványos szerepet kapott: egy titokzatosan meggyilkolt áldozat inkvizíció által foglyul ejtett és megkínzott nejét alakítja. A misztikus kalandfilm rejtélyei felfedése nélkül annyit elárulhatunk, hogy Dorkát a filmben a középkornak megfelelő módon brutálisan kínozzák meg: tüzes vassal, és kerékbe törve. Másodszorra is élethűen kellett tehát visszaadnia sírást és sikoltozást.
„Szinkronizálni persze már gyorsabban megy, mint leforgatni egy jelenetet.- meséli a színésznő. - A forgatáson egy teljes napon át feküdtem kikötözve, de nem bántam, mert kínzóm a nagyszerű angol színész James Faulkner volt. Hihetetlen humorú ember, így a kínzások szünetében nagyon jól szórakoztunk.”
Dorka hangjával kiegészülve elkészült minden idők legnagyobb magyar részvételű angol-magyar-spanyol koprodukciójának magyarul beszélő verziója, melyet júniustól játszanak a mozik. ■

Forrás: Best-Hollywood (Fotó: Mátray Péter)

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.