Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Nokia E50: A legkisebb Eseries telefon üzleti felhasználóknak

2006.05.19. 19:22 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A Nokia bemutatta a Nokia Eseries üzletitelefon-termékcsalád legújabb tagját, a Nokia E50-et. Az elsőrangú hang-, e-mail-, és adatszolgáltatást kínáló Nokia E50 révén a vállalatok költséghatékony módon biztosíthatnak mobilitást alkalmazottaik széles köre számára, akik szükség esetén bármikor elérhetik a vállalati telefónia-, és üzleti alkalmazásokat. Ugyanilyen fontos, hogy a világszerte használható Nokia E50 készüléket a vállalati informatika az Intellisync készülékkezelési megoldás révén egyszerűen és biztonságosan gondozhatja.
A klasszikus Nokia formatervezésű, elegáns, kicsi, és stílusos Nokia E50 olyan emberek számára készült, akik munkájuk során és szabadidejükben ugyanazt a telefont szeretnék használni. A készüléken például egyfelől gyárilag telepített üzleti alkalmazások, különleges hang-, és hívásfunkciók találhatók, emellett két telefonszám is működik egy telefonon belül; másrészt viszont az életstílus-szolgáltatások között MP3 lejátszó, és választhatóan egy 1,3 megapixeles kamera is szerepel. A szolgáltatások diszkréten csillogó, finoman színezett, fémes burokban rejtőznek.
Az S60 3rd Edition okostelefon-platformra épített, a fokozott biztonság és jobb kezelhetőség érdekében Symbian operációs rendszert használó Nokia E50 támogatja az elterjedt vállalati e-mail megoldásokat, többek között a Nokia Intellisync Wireless Email, a Blackberry Connect, a Visto Mobile, az Altexia, és a Microsoft ActiveSync programokat. A Nokia legvékonyabb, négysávos (EGSM 850/900/1800/1900) Eseries telefonja, a Nokia E50 világszerte támogatja a GSM hálózatokat, és tiszta telefonbeszélgetéseket, gazdag hang-, és hívásfunkciókat kínál. Az akár hat órányi beszélgetési időt biztosító Nokia E50 kis méretéhez képest kiemelkedően nagy akkumulátor-teljesítményt nyújt. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.