Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mutánsok a filmfesztiválon

2006.05.25. 20:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az X-Men – az ellenállás vége (csütörtöktől a mozikban) miközben meghódította a világot, meghódította a Cannes-i Filmfesztivált is. A film sztárjai majd az egész hetet itt töltötték, és egyáltalán nem bújtak el a kíváncsi szemek elöl. Mindük közül a legközvetlenebb a Magnetót játszó Sir Ian McKellen volt, aki jó néhányszor végigsétált a fesztivál főutcáján, a Croisette-en, újságot vásárolt, beült egy sörözőbe, és tűrte a rajongók makacs érdeklődését.
Hugh Jackman, vagyis Farkas szintén körülsétált néhányszor Cannes-ban. „Ahol én felnőttem, ott Dél-Franciaországról úgy beszéltek mindig mint a világ leggazdagabb, legszebb, legelérhetetlenebb pontjáról. Cannes és Nizza nagyjából a mennyország szinonimája volt: úgyhogy most szeretném kiélvezni, hogy a mennyországba kerültem - mondta.”
Anna Paquin, aki Vadócot játssza az X-Men-ben, nem először utazott ide. Utoljára 11 éves korában járt Cannes-ban, a Zongoralecke című film főszereplőjeként. „Én fizettem a repülőjegyemet, mert a producerek úgy gondolták, hogy nem érdemes elhozni engem ide. Amikor aztán megkaptuk a fesztivál nagydíját, már örültek, hogy kéznél vagyok – meséli a színésznő. – De a film vetítésére még így sem mehettem be: túl későn kezdődött.
Az X-Men vetítése is a késő estébe nyúlt, de a vörösszőnyeges lépcsőn együtt hajolt meg a különleges sci-fi/akció összes szereplője: McKellen, Jackman, Paquin, Halle Berry, Famke Janssen és a többiek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.