Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Singer szuperül megmutatja magát

2006.05.25. 20:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Bryan Singer csak azért nem lett színész, mert rendező lett – mondta az X-Men egyik főszereplője. Bár Singer korunk egyik legsikeresebb direktora, jókora benne a vágy, hogy közvetlenül is megmutathassa magát: beszélhessen magáról és persze a filmjeiről. Köztük is a legutóbbi, talán legnagyobb vállalkozásáról: a Superman visszatér (Superman Returns, hazai bemutató: július 13.) munkálatairól. Ezért vállalkozott olyan őrültségekre, hogy az új, minden eddiginél izgalmasabbnak ígért Superman-film ausztráliai forgatását otthagyva San Diegóba repüljön egyetlen egy órára. A San Diegó-i képregényrajongók találkozóján több mint hatezer lelkes rajongó előtt mutatott néhány felvételt az új supermanről, válaszolt a kérdésekre, majd repült is vissza a Föld tulsó oldalára, hogy folytassa a filmkészítést.
És talán ezért vállalta, hogy miközben a majd 200 millió dolláros költségvetésű film forgatását irányítja, folyamatosan naplót készítsen. Természetesen nem tollal és papírral, hanem egy kis digitális kamerába beszélve, hogy azután laza rendezői blogját az interneten helyezze el.
A blog végre magyarul is hozzáférhető: a www.intercom.hu/superman oldalon minden magyar Superman- és filmrajongó első kézből értesülhet, hogyan készül egy ilyen bonyolult, sok komputeranimációt, trükköt és kaszkadőrbátorságot kívánó szupermozi. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.