Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Messiah többjátékos mód

2006.05.26. 22:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Ubisoft friss információkat adott ki a Dark Messiah of Might & Magic többjátékos módjáról, melyben akár harminckét ember is küzdhet egyszerre csapatokba rendeződve. Hasonló kasztrendszer lesz, mint mondjuk a Battlefield sorozatban, csak természetesen fantasy környezetben. Lesz egy dinamikus küldetésrendszer is, melyben a győzelmek kihatással lesznek a következő pályára, a használható tárgyakra és a képzettségekre is. A választható kasztok a következők lesznek:

  • Assassin: Gyenge közelharci egység, mely komolyabb sebzést csak lopkodva képes okozni. Képzettségei is erre épülnek, láthatatlanság, csendes mozgás, mérgek használata és csapdaállítás.
  • Warrior: Erős közelharci egység, mely rárohan az ellenfélre, hisz jól védett páncéljában és pajzsával. Képzettségei az erősebb ütés, gyorsabb futás és az állóképesség.
  • Priest: Gyenge távolsági védelmi egység, mely inkább a csapat támogatásában jeleskedik. Varázslatai folyamatosan okoznak sebzést, megmutatja a láthatatlan ellenfeleket is. Képzettségei: az orvgyilkos megmutatása és a gyógyítás.
  • Mage: Gyenge távolsági egység, képes egy csoport ellenfelet is sebezni egyszerre. Képzettségei: varázslatok fejlesztése és újabb tanulása, ellenállások növelése.
  • Archer: Gyenge távolsági egység, mely komoly sebzést képes okozni egy célpontnak. Képzettségei a gyorstöltés, nagyítás és a többszörös löves. ■

Dark Messiah of Might & Magic
A legutóbbi Dark Messiah of Might & Magic cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!