Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Messiah többjátékos mód

2006.05.26. 22:38 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Ubisoft friss információkat adott ki a Dark Messiah of Might & Magic többjátékos módjáról, melyben akár harminckét ember is küzdhet egyszerre csapatokba rendeződve. Hasonló kasztrendszer lesz, mint mondjuk a Battlefield sorozatban, csak természetesen fantasy környezetben. Lesz egy dinamikus küldetésrendszer is, melyben a győzelmek kihatással lesznek a következő pályára, a használható tárgyakra és a képzettségekre is. A választható kasztok a következők lesznek:

  • Assassin: Gyenge közelharci egység, mely komolyabb sebzést csak lopkodva képes okozni. Képzettségei is erre épülnek, láthatatlanság, csendes mozgás, mérgek használata és csapdaállítás.
  • Warrior: Erős közelharci egység, mely rárohan az ellenfélre, hisz jól védett páncéljában és pajzsával. Képzettségei az erősebb ütés, gyorsabb futás és az állóképesség.
  • Priest: Gyenge távolsági védelmi egység, mely inkább a csapat támogatásában jeleskedik. Varázslatai folyamatosan okoznak sebzést, megmutatja a láthatatlan ellenfeleket is. Képzettségei: az orvgyilkos megmutatása és a gyógyítás.
  • Mage: Gyenge távolsági egység, képes egy csoport ellenfelet is sebezni egyszerre. Képzettségei: varázslatok fejlesztése és újabb tanulása, ellenállások növelése.
  • Archer: Gyenge távolsági egység, mely komoly sebzést képes okozni egy célpontnak. Képzettségei a gyorstöltés, nagyítás és a többszörös löves. ■

Dark Messiah of Might & Magic
A legutóbbi Dark Messiah of Might & Magic cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.