Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Az Interware a Szélessávú Internet napján

2006.05.26. 15:42 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az Interware Rt. idén egyik kiemelt támogatója volt az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közösen szervezett Szélessávú Internet napjának, amely 2006. május 20-án került megrendezésre. A nap legfőbb célja az volt, hogy népszerűsítse az internet használatát, és megismertesse a családokat a szélessáv nyújtotta lehetőségekkel.
Az eseményre kilátogatók számos program közül válogathattak: ingyenesen internetezhettek az eMagyarország kamionban, megtanulhatták az internet használatát a Netsuliban, a gyerekek pedig szabadtéri játékokat próbálhattak ki. Délután, és este koncertek színesítették a rendezvényt. A Jövő Házában felállított Interware standon az érdeklődők egy LAN-party keretében Bluefish számítógépeken különféle játékokkal ismerkedhettek, és szabadon barangolhattak az interneten egész nap. Nagy érdeklődés övezte az Interware Segway ügyességi pályáját, ahol minden vállalkozó szellemű jelentkező próbára tehette rátermettségét.
Az Interware a Szélessávú Internet napja alkalmából május végéig különleges ADSL akciót is hirdetett, melynek részletei a www.interware.hu oldalon olvashatók. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.