Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Az Interware a Szélessávú Internet napján

2006.05.26. 15:42 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az Interware Rt. idén egyik kiemelt támogatója volt az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közösen szervezett Szélessávú Internet napjának, amely 2006. május 20-án került megrendezésre. A nap legfőbb célja az volt, hogy népszerűsítse az internet használatát, és megismertesse a családokat a szélessáv nyújtotta lehetőségekkel.
Az eseményre kilátogatók számos program közül válogathattak: ingyenesen internetezhettek az eMagyarország kamionban, megtanulhatták az internet használatát a Netsuliban, a gyerekek pedig szabadtéri játékokat próbálhattak ki. Délután, és este koncertek színesítették a rendezvényt. A Jövő Házában felállított Interware standon az érdeklődők egy LAN-party keretében Bluefish számítógépeken különféle játékokkal ismerkedhettek, és szabadon barangolhattak az interneten egész nap. Nagy érdeklődés övezte az Interware Segway ügyességi pályáját, ahol minden vállalkozó szellemű jelentkező próbára tehette rátermettségét.
Az Interware a Szélessávú Internet napja alkalmából május végéig különleges ADSL akciót is hirdetett, melynek részletei a www.interware.hu oldalon olvashatók. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.