25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

Az Interware a Szélessávú Internet napján

Írta: Dino

Az Interware Rt. idén egyik kiemelt támogatója volt az Informatikai és Hírközlési Minisztérium és a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közösen szervezett Szélessávú Internet napjának, amely 2006. május 20-án került megrendezésre. A nap legfőbb célja az volt, hogy népszerűsítse az internet használatát, és megismertesse a családokat a szélessáv nyújtotta lehetőségekkel.
Az eseményre kilátogatók számos program közül válogathattak: ingyenesen internetezhettek az eMagyarország kamionban, megtanulhatták az internet használatát a Netsuliban, a gyerekek pedig szabadtéri játékokat próbálhattak ki. Délután, és este koncertek színesítették a rendezvényt. A Jövő Házában felállított Interware standon az érdeklődők egy LAN-party keretében Bluefish számítógépeken különféle játékokkal ismerkedhettek, és szabadon barangolhattak az interneten egész nap. Nagy érdeklődés övezte az Interware Segway ügyességi pályáját, ahol minden vállalkozó szellemű jelentkező próbára tehette rátermettségét.
Az Interware a Szélessávú Internet napja alkalmából május végéig különleges ADSL akciót is hirdetett, melynek részletei a www.interware.hu oldalon olvashatók.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!