Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Uwe Bollnak elege lett a kritizálókból

2006.05.31. 19:26 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A hírhedt filmrendező az utóbbi években ráállt a játékok megfilmesítésére, amelyet folyamatos felháborodás és kritizálás követett. Filmes bázisáról olyan alkotások kerültek ki, mint a BloodRayne, House of the Dead és Alone in the Dark, s már dolgoznak a Dungeon Siege mozis változatán, valamint előkészületben van a Postal és a Far Cry is. Még a BloodRayne forgatása után kelt ki magából és üzent az őt bírálóknak.
„Az a legfélelmetesebb, hogy a legtöbb engem kritizáló nem igazán foglalkozik a filmekkel. Divattá vált Uwe Bollt piszkálni, és ezt nem tudom felfogni. Nem értem, miért támogatja őket a média. A legtöbb újságíró csak követi az internetes közvéleményt. Nagyjából egy-két ezer emberről beszélek, akinek talán a fele láthatta a filmjeimet, és ezek közül is talán két százalék látta a House of the Dead előtti alkotásaimat.”
Véleménye szerint a játékokból készített filmjei időről időre javulnak. „A Dungeon Siege sokkal jobb lesz, mint a BloodRayne, ami meg nagyságrendekkel jobb volt, mint az azt megelőző House of the Dead.” - említette, majd hozzátette, „Ha az emberek nem látták ezeket, az nem az én problémám, de szerintem ők azok, akik leginkább szidják munkásságomat. A normális emberek, akik moziba járnak, és tévét néznek, nem így gondolják.” Boll tisztában van azzal, hogy nagyon nehéz játékra épülő filmet készíteni, mert mindegyiknek megvannak a maga korlátai, határai. Úgy gondolja, hogy minden új mozijában tanul a „hibáiból”, és szerinte a BloodRayne nézhető és elfogadható mozi. Tudja persze, hogy Amerikában és Európában is lenézik egyesek az alkotást, de a rendező hiszi, hogy a sztrárok és maga történet is megcáfolja őket. Arról nem is beszélve, hogy a BloodRayne esetében nem horror-filmet készített, hanem fantasy-t minden más műfajjal fűszerezve.
Hogy mennyire szórakoztató és pörgős mozi a BloodRayne, azt a honi nézők is eldönthetik idén nyáron. A film július 27-től látható a hazai mozikban. ■

előző
következő
Uwe Bollnak elege lett a kritizálókból
Uwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókbólUwe Bollnak elege lett a kritizálókból

Forrás: Paradigma Film

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.