Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

TVnet nyári ADSL akció: dupla sebesség azonos áron

2006.06.01. 21:03 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Kibővített ügyfélszolgálati háttérrendszerrel, új weboldallal, és új ADSL kampánnyal készül a nyárra a TVnet. A június 6-án induló lakossági Számlabemutató akció keretében a szolgáltató változatlan áron, dupla (vagy a korábbi sávszélességtől és ártól függően akár tripla) sávszélességet biztosít azok számára, akik - más szolgáltatóhoz tartozó - aktuális havi internetszámlájukat személyesen bemutatják a TVnet központi ügyfélszolgálatán. A Számlabemutató akció keretében már az új előfizetők is akár a leggyorsabb TVnet ADSL 3G csomaggal, azaz 6,5 Mbit/sec sebességgel netezhetnek. A nyár első két hónapjában tartó akciója során a TVnet kb. 10%-os ügyfélszám növekedést vár, ezért a folyamatosan bővülő telefonos szolgáltatásain túl megújult weboldallal, júniustól pedig kétszer akkora területen, megduplázott ügyfélszolgálati létszámmal fogadja ügyfélszolgálati irodáján a hozzájuk ellátogatókat.
A TVnet nemrégiben indította el - elsődlegesen üzleti felhasználók számára - kedvezményes SDSL szolgáltatását is, melynek keretében 2-2 ill. 4-4 Mbit/sec sebességű internet kapcsolatot vehetnek igénybe az előfizetők. Jelenleg 19, június végére várhatóan 21 központban lesz elérhető a szolgáltatás. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.