Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Reeves háza

2006.06.09. 13:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ezer oka lehet annak, hogy egy színész elvállal egy szerepet: köztük az is, hogy úgy érzi, a történet, amit eljátszhat, nagyon hasonlít az életére. Keanu Reeves egy természetfölötti elemekkel bőven megtűzdelt romantikus filmben, a Ház a tónál (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) játszik főszerepet Sandra Bullockkal: a történet szép, és nyilvánvalóan lehetetlen. A 41 éves színész mégis úgy érzi, róla szól. Nyilatkozatai szerint, bár továbbra is gyászolja 1999-ben halva született lányát, és a lány anyját, aki két évvel később autóbalesetben hunyt el, de feleséget és gyereket szeretne.
- Sokat töprengek azon, milyen volna az életem, ha ők élnének – mondta Keanu Reeves. – Hiányzik mindaz, amire nélkülük sosem fog sor kerülni. Nem igazság, ami történt. Abszurd. De már igyekszem kevesebbet egyedül lenni, és előbb utóbb lesz új családom. Fordulóponthoz értem: most már ki tudom mondani, hogy az életnek tovább kell mennie.
A színész, akinek eddig saját lakása sem volt, folyton költözött, szállodai lakosztályokban és lakókocsikban élt, megvásárolta első otthonát. A Ház a tónálban egy magányos férfi házat vásárol, és rá is talál a szerelemre; igaz, elérhetetlen távolságra: álmai nője ugyanabban a házban lakik, de egy másik időben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.