Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Reeves háza

2006.06.09. 13:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ezer oka lehet annak, hogy egy színész elvállal egy szerepet: köztük az is, hogy úgy érzi, a történet, amit eljátszhat, nagyon hasonlít az életére. Keanu Reeves egy természetfölötti elemekkel bőven megtűzdelt romantikus filmben, a Ház a tónál (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) játszik főszerepet Sandra Bullockkal: a történet szép, és nyilvánvalóan lehetetlen. A 41 éves színész mégis úgy érzi, róla szól. Nyilatkozatai szerint, bár továbbra is gyászolja 1999-ben halva született lányát, és a lány anyját, aki két évvel később autóbalesetben hunyt el, de feleséget és gyereket szeretne.
- Sokat töprengek azon, milyen volna az életem, ha ők élnének – mondta Keanu Reeves. – Hiányzik mindaz, amire nélkülük sosem fog sor kerülni. Nem igazság, ami történt. Abszurd. De már igyekszem kevesebbet egyedül lenni, és előbb utóbb lesz új családom. Fordulóponthoz értem: most már ki tudom mondani, hogy az életnek tovább kell mennie.
A színész, akinek eddig saját lakása sem volt, folyton költözött, szállodai lakosztályokban és lakókocsikban élt, megvásárolta első otthonát. A Ház a tónálban egy magányos férfi házat vásárol, és rá is talál a szerelemre; igaz, elérhetetlen távolságra: álmai nője ugyanabban a házban lakik, de egy másik időben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.