Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Happy Tree Friends DVD-n

2006.06.20. 18:09 | szerző: Dino | kategória: DVD

Mától kapható hazánkban a Happy Tree Friends első DVD-je, Tündi Bündi barátok - Első vérig címmel. 2000-ben kisfilmekként robbantak be a kedves figurák a köztudatba. Mára már 5 DVD-nyi rajzfilm született, melyeket több mint 750.000 példányban vásároltak meg a világ különböző országaiban. A filmek több mint 120 millió háztartásba jutottak el, hiszen a sorozatot világszerte sugározták az Music Television zenei csatornáin. Az internetes letöltések száma havonta eléri a 15 milliót! A honlapon 800.000 regisztrált látogató van, hetente legalább 5 millióan nézik az internetes TV-adást.
A Tündi Bündi barátok jelenség nem csak DVD-n hódít: vérfagyasztóan vonzó ajándéktárgyak is kapcsolódnak a karakterekhez. Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában már sikeresen bevezették ezeket a termékeket. Magyarországon hamarosan papír-írószer és textil kategóriákban (pólók, sapkák, stb.) várható felbukkanásuk. A kultusszá vált rajzfilmfigurák napjaink egyik legnépszerűbb médiafelületén, a mobiltartalmak terén is kihagyhatatlannak bizonyultak! A Happy Tree Friends - Spin Fun nevű java játékot Európában a 4. legjobbnak titulálták. A játékok mellett csengőhangok, videók és más letölthető anyagok is készülnek. A Tündi Bündi barátok karácsonykor 1. helyezést ért el a világ jelenleg egyik legforgalmasabb honlapján, az iTunes-on a letöltések között.
A gyártó cég, a Mondo Media jelenleg is dolgozik azon a 13 db félórás epizódon, amelyek 2006 szeptemberétől kerülnek televíziós sugárzásba, szerte a világon.
A 14 epizódot és különböző extrákat tartalmazó, 1990 Ft-os áron megjelent kiadványról DVD bemutató rovatunkban olvashattok. (18 év alattiaknak nem ajánlott!) ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.