Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kate Beckinsale megvénül

2006.06.22. 22:49 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy nő a harmincas éveiben a legszebb. A 32 éves Kate Beckinsale minden kétséget kizáróan a világ egyik legszebb nője: múlt szerdán a Távkapcs (Click, hazai bemutató: augusztus 31.) Los Angeles-i premierjén mindenkinek elállt tőle a lélegzete. Egyszer, amikor élőben találkozott vele, egyszer amikor visszanézett rá a vászonról: öregen. Adam Sandler új vígjátékában ugyanis a színésznő eljátssza saját magát hetvenévesen: őszen és ráncosan.
– Panaszra nincs okom, szépen öregítettek meg a sminkesek – nyilatkozta később a színésznő. – Mégsem tudtam játékosra venni a dolgot, amikor megláttam magam a tükörben. Azt hittem vicces lesz, de nem volt az. Majdnem elbőgtem magam.
A színésznő arcán hat órán keresztül dolgoztak a szakemberek, mintául egy fényképet használtak, melyen Beckinsale anyja látható lánya esküvőjén.
– Tudom, hogy előbb-utóbb mindenki a saját szüleire kezd hasonlítani – mondta a színésznő. – De azért komolyan nagyon ijesztő volt hirtelen így szembenézni magammal. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!