Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sellőlány neve

2006.06.22. 22:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész legnagyobb kincse a tehetsége. A második legnagyobb kincse a neve: Bryce Dallas Howard már a pályán volt egy ideje, amikor nevet változtatott. Első New York-i színházi szerepeit még csak Bryce Dallasként vállalta, sőt a New York-i egyetem színész szakára is ezen a néven felvételizett. Még így hívták, amikor egy iskolai előadásban meglátta őt M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék rendezője, és főszerepet ajánlott a kezdő színésznőnek A falu című filmjében.
Ekkor lépett közbe az ifjú színésznő szigorú atyja, hogy komolyan, hosszan elbeszélgessen a lányával: arra kérte, vegye vissza eddig eltitkolt családi nevét. Az apát ugyanis Ron Howard-nak hívják, és bár színészként kezdte a pályáját, manapság inkább filmrendezőként ismerik: Oscart kapott az Egy csodálatos elme című filmért, legutóbb pedig hatalmas nemzetközi sikert aratott A Da Vincikód-dal. A világ egyik legsikeresebb filmese ugyan nagyra értékelte, hogy lánya saját jogán szeretne karriert csinálni, ám a családi név őrzését többre tartotta ennél: már az ő szülei is színészek, és szeretné, ha a Howard-család három generáción keresztül uralná Hollywoodot.
Bryce Dallas Howard – most már ezen a néven – mindent el is követ, hogy a családi név fényesen ragyogjon: legközelebb Shyamalan új filmje, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) főszerepét játssza el: egy sellőt alakít. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.