Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sellőlány neve

2006.06.22. 22:51 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy színész legnagyobb kincse a tehetsége. A második legnagyobb kincse a neve: Bryce Dallas Howard már a pályán volt egy ideje, amikor nevet változtatott. Első New York-i színházi szerepeit még csak Bryce Dallasként vállalta, sőt a New York-i egyetem színész szakára is ezen a néven felvételizett. Még így hívták, amikor egy iskolai előadásban meglátta őt M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék rendezője, és főszerepet ajánlott a kezdő színésznőnek A falu című filmjében.
Ekkor lépett közbe az ifjú színésznő szigorú atyja, hogy komolyan, hosszan elbeszélgessen a lányával: arra kérte, vegye vissza eddig eltitkolt családi nevét. Az apát ugyanis Ron Howard-nak hívják, és bár színészként kezdte a pályáját, manapság inkább filmrendezőként ismerik: Oscart kapott az Egy csodálatos elme című filmért, legutóbb pedig hatalmas nemzetközi sikert aratott A Da Vincikód-dal. A világ egyik legsikeresebb filmese ugyan nagyra értékelte, hogy lánya saját jogán szeretne karriert csinálni, ám a családi név őrzését többre tartotta ennél: már az ő szülei is színészek, és szeretné, ha a Howard-család három generáción keresztül uralná Hollywoodot.
Bryce Dallas Howard – most már ezen a néven – mindent el is követ, hogy a családi név fényesen ragyogjon: legközelebb Shyamalan új filmje, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) főszerepét játssza el: egy sellőt alakít. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.