Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Superman visszatér: európai premier Magyarországon

2006.06.27. 22:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az amerikai filmipar "leg" filmje, a Superman visszatér meghökkentően felfokozott, hosszú várakozást lezárva, június 28-án kerül az Egyesült Államok és Kanada mozijaiba, és ezután - épp mint címszereplője - elképesztő sebességgel járja körbe a világot, hogy minden előrejelzés szerint, meg is hódítsa. A magyar akció-, fantasy és sci-fi rajongók számára különleges meglepetés, hogy hazánk lehet az első ország Európában, ahol a nézők viszontláthatják a győzhetetlen hős legújabb küzdelmeit. Nálunk július 6-án kezdik vetíteni a mozik a Superman visszatért, Franciaországban csupán 12-én, Angliában pedig 14-én kerül sor a premierre, a németeknek egészen augusztus közepéig kell várniuk; Superman utolsó két állomása a szeptember 1-jei olasz és a szeptember 7-i görög bemutató.
A Bryan Singer rendezésében készült monstre filmalkotás számtalan rekorddal büszkélkedhet. Minden bizonnyal ez a mozitörténet eddig legnagyobb költségvetéssel készült és a legtöbb trükköt - összesen 1400 VFX-felvételt - tartalmazó filmje, mely több mint tíz éves előkészítő munka (és jó néhány forgatókönyv-változat) után került végre a kamerák elé.
Az európai premieren, július 3-án Budapesten, a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő és a Mosolyország Alapítvány kis szuperhősei nézhetik meg elsőként a vörösköpenyes visszatérését. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.