Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Teszteld a tűréshatárod - Megjelent az EVEREST Ultimate Edition 3.0

2006.06.28. 21:14 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Az otthoni felhasználók számára készült diagnosztikai, sebességmérő és optimalizációs program, az EVEREST Ultimate Edition 3.0 jelentős újításokkal bővült, és mától 34 nyelven vásárolható meg. A vezető hardvergyártókkal – többek között az NVIDIA-val, az Abittal, az ATI-val, a Matroxszal vagy a Corsair Memoryval – meglévő, illetve frissen kialakított partnerprogramoknak köszönhetően az EVEREST 3.0-ás verziója a lehető legteljesebb és legpontosabb hálózati rendszer-felügyeleti motorral rendelkezik. A partneri viszony további előnye, hogy az EVEREST Ultimate Edition 3.0-ás változata a hardvereket már a hivatalos forgalomba kerülés előtt is felismeri és kezeli. Így az alkalmazás új generációja már támogatja az Intel Core 2 Duo, a Core 2 Extreme és a Xeon 5100-as processzorokat, melyek hivatalosan csak a nyár hátralévő részében jelennek meg.
Az új generációval együtt több új modul is bemutatkozik. Így a rendszerstabilitási tesztek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy grafikus kezelőfelületen keresztül terhelési próbáknak vessék alá a memóriát, a processzort, a lebegőpontos számításokat végző egységet (FPU), vagy a helyi merevlemezeket - akár egyszerre, valós időben.
Azok számára, akik a maximális teljesítményt szeretnék kihozni a rendszerükből, igen hasznos funkció, hogy a tesztek segítségével folyamatosan ellenőrizhető, vajon a rendszer az elvárásoknak megfelelően teljesít-e. Ennek köszönhetően például megvizsgálható, hogy elégséges-e a processzor hűtése a gyári vagy a túlhúzott beállításokkal.
A gyakran utazó, és így a mobil eszközöket intenzíven használók legnagyobb örömére az EVEREST 3.0-ás változata intelligens akkumulátor-információkat is szolgáltat, és fokozottabban támogatja a Dell és Toshiba notebookokat. Az energiaforrás típusától függően az új verzió képes megjeleníti az akkumulátor modelljét, gyártóját, töltöttségi szintjét, a feltöltések számát, de ami a legfontosabb: mutatja az akkumulátor elhasználódásának mértékét is, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések.
Az EVEREST Ultimate Edition 3.0-ban teljesen megújult a CPUID panel, a SpeedStep, PowerNow! és a Cool’n’Quiet rendszerek pedig szélesebb körű támogatást élveznek. Továbbfejlesztésre kerültek a cache- és memória tesztek is, a legújabb AMD és Intel processzoroknál pedig lehetőség nyílik a processzorok hőmérsékletének közvetlen mérésére. Ezen kívül a szoftver támogatja az NVIDIA és Corsair Enhanced Percormance Profil-okat is.
További információk a Lavalys weboldalán találhatóak. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.