Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

007 x 2

2006.07.01. 17:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Bond megkapta a legfontosabb jóváhagyást: az előző Bondét. Amikor a világ leghíresebb titkosügynöke, James Bond szerepére a producerek a 38 éves angol színészt, Daniel Craiget választották, sokan úgy gondolták, hogy ezzel alaposan eltértek a 007-es ügynök szokásos figurájától. Craig, aki a Sorstalanságban és a Münchenben is bebizonyította már, milyen sokoldalú, kiváló színész, nem törődött az aggodalmaskodókkal.
- Az én dolgom csak az, hogy jól csináljam, amit csinálok – mondta a színész. – A többi nem érdekel. Amikor pedig sikerült leülnöm Pierce Brosnannal beszélgetni egy kicsit Bondról, végképp megnyugodtam. Természetesen whiskey-t ittunk, és nagyon rendes volt velem, nagyon bíztatott. Azt mondta, élvezni fogom. És azt mondta: nyomás, gyerünk, ne hagyd magad! És ezt a tanácsát is megfogadtam. Sőt, néhány whiskey után még azt is mondta, hogy a forgatás végére tele leszek kék-zöld foltokkal, de én ez sem bánom.
A kék-zöld foltokkal azonban vigyáznia kell Craignek, mert a hírek szerint az új Bond-film, a Casino Royale lesz az első 007-es film, melyben az ügynök meztelenül is látszik majd. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.