Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

007 x 2

2006.07.01. 17:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Bond megkapta a legfontosabb jóváhagyást: az előző Bondét. Amikor a világ leghíresebb titkosügynöke, James Bond szerepére a producerek a 38 éves angol színészt, Daniel Craiget választották, sokan úgy gondolták, hogy ezzel alaposan eltértek a 007-es ügynök szokásos figurájától. Craig, aki a Sorstalanságban és a Münchenben is bebizonyította már, milyen sokoldalú, kiváló színész, nem törődött az aggodalmaskodókkal.
- Az én dolgom csak az, hogy jól csináljam, amit csinálok – mondta a színész. – A többi nem érdekel. Amikor pedig sikerült leülnöm Pierce Brosnannal beszélgetni egy kicsit Bondról, végképp megnyugodtam. Természetesen whiskey-t ittunk, és nagyon rendes volt velem, nagyon bíztatott. Azt mondta, élvezni fogom. És azt mondta: nyomás, gyerünk, ne hagyd magad! És ezt a tanácsát is megfogadtam. Sőt, néhány whiskey után még azt is mondta, hogy a forgatás végére tele leszek kék-zöld foltokkal, de én ez sem bánom.
A kék-zöld foltokkal azonban vigyáznia kell Craignek, mert a hírek szerint az új Bond-film, a Casino Royale lesz az első 007-es film, melyben az ügynök meztelenül is látszik majd. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.