Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vonzó rém

2006.07.06. 17:46 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Miről álmodik egy fiatal filmes, amikor éppen megkapja a diplomáját? Hogy mondjuk felhívja őt Steven Spielberg, és megkéri, rendezze meg a filmet, aminek ő volna a producere. Gil Kenannek valóra vált az álma. Még meg sem száradt a tinta a diplomáján, amikor nekikezdhetett első rendezésének: egy animációs film elkészültét irányíthatta Robert Zemeckis és Steven Spielberg bábáskodása mellett.
A Rém rom (Monster House, hazai bemutató augusztus 17.) különleges mozidarab: gyerekeknek szóló animációs horrorfilm, persze sok humorba csomagolva. A történet szerint egy békés kertváros egyik öreg háza életre kel – és három környékbeli gyerek elhatározza, hogy pontosan kinyomozza, mi zajlik a rémítő ajtó mögött.
- A film minden új változatát levetítettem Spielbergnek és Zemeckisnek – mesélte újságíróknak az ifjú rendező. – Az egész munkában ezeket az alkalmakat élveztem a legjobban. Egy-két szóval, egy egyszerű megjegyzéssel egészen új irányba tudtak elvinni: fantasztikus volt őket hallgatni, még akkor is, amikor kritizáltak. Sőt, talán az volt a legjobb. Mégiscsak az univerzum két legnagyobb filmesével dolgoztam együtt! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.