Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sandler, az idióta

2006.07.06. 17:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Van, aki negyven évesen is idióta marad. És van, aki büszke is rá. Adam Sandler hamarosan megünnepli 40. születésnapját, gyönyörű felesége nemrégiben kislánnyal ajándékozta meg, ő azonban nem hajlandó új életet kezdeni.
- Apám mindig azt mondta, hogy idióta vagyok. A nagyapám is mindig azt mondta, hogy idióta vagyok – nyilatkozta Sandler, aki az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb és legsikeresebb komikusa. – Amikor vezetek, egy csomóan azt kiabálják, hogy idióta vagyok. Meggyőztek. Az vagyok, és az is maradok.
Adam Sandler új filmje, a Távkapcs (Click, hazai bemutató: augusztus 31.) egy túl komoly férfiról szól: a vígjátékban Sandler munkamániás családapát alakít, aki szerez egy olyan távkapcsolót, amivel nem a tévé, hanem az egész világ és az élete irányítható.
- Ha tehetném, én is visszapörgetném az életemet – mondta Sandler. – A legszívesebben akkorra mennék vissza, amikor az iskolai ificsapatban baseballoztam. Jó volt elérni az első base-t, jó volt hallani a tapsot, és jó volt látni a tribünön az apámat, aki büszke volt, hogy az idióta fia egy pillanatra normális kis macsónak látszik. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.