Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Egyre fantasztikusabb filmek

2006.07.06. 17:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Harry Potter csak a kezdet volt. A nagy stúdiók továbbra is keresik az elképesztő sikerű filmfolyam méltó versenytársát. A Gyűrűk Urát is készítő New Line vezetői kimondták a döntő szót. A viszonylag kis cég belevág egy három részből álló gyerekfantasy, a ?B:His Dark Materials?-B: elkészítésébe. A 150 millió dolláros költségvetéssel készülő első rész főszereplője egy 12 éves cambridge-i kislány lesz. A forgatás szeptemberben kezdődik, és megfeszített iramban folyik majd egészen 2007 novemberéig, a kitűzött premier időpontjáig.
A munkát az Amerikai pite rendezője, Chris Weitz irányítja majd, a történet egy kislányról szól, aki párhuzamos világok között utazik, hogy megmentse legjobb barátját.
Bár a film bővelkedik majd digitális trükkökben, a siker mégis egy kisiskoláson múlik majd, aki még sosem állt kamera előtt: Dakota Richardsot több mint 10000 jelentkező közül választották ki, és a filmesek mind hisznek abban, hogy rábízhatják magukat: a mesebeli történet igazi csodát hoz, és méltó versenytársa lesz a varázslótanoncnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.