Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kristanna Loken: Nem híztam meg!

2006.07.07. 13:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Terminátor 3. szexi főgonoszaként megismert Kristanna Loken mostanság igazán elfoglalt. Sorra kapja a filmszerepeket, de egyre több kritikusa akad. Abban mindenki egyetért, hogy alakításai meggyőzőek, ám néhány rosszmájú fanyalgó azt rója fel neki, hogy meghízott az utóbbi időben...
Igaz, ami igaz, Kristanna már valóban nem az a törékeny szépség, aki két évvel ezelőtt a Terminátorban volt, de neki mindenre meg van a magyarázata. “Egyáltalán nem igaz, hogy meghíztam! Amit rajtam látnak, az kizárólag izom, ennek köszönhető, hogy most nem vagyok egy balerina alkat." - meséli. - "A BloodRayne c. új filmem forgatása sokkal nagyobb kihívás volt fizikailag, mint az eddigi szerepeim. Míg a Terminátorban vagy A gyűrű átkában szinte mindent a kaszkadőrre és az effektekre bíztunk, addig itt szerettem volna, ha én magam csinálhatom a veszélyes jeleneteket is.” – mondja a színésznő. A BloodRayne rendezője, Uwe Boll azonban kikötötte: csak akkor csinálhat Kristanna ilyen mutatványokat, ha előtte részt vesz egy kiképzésen, és ezután a film kaszkadőrszakértője is rábólint.
“Azt hittem, hogy a magas elvárások miatt Kristanna meggondolja magát, és nem fog ahhoz ragaszkodni, hogy ő csinálja a veszélyes jeleneteket, de kellemesen csalódtam benne." - meséli Uwe Boll. - "Pedig nem volt könnyű dolga: kardoznia kellett, több méter magasról ugrándoznia, de ő mindent megtanult, és aztán a forgatáson is tökéletesen teljesített."
A film nézői talán el sem hiszik, de 1-2 jelenetet leszámítva az összes életveszélyes trükköt maga Loken kisasszony hajtotta végre, aki azt se bánta, ha a rárakódó izmok miatt egyesek hízásról kezdenek majd suttogni. "Csak az számít, hogy a film nézői minél jobban szórakozzanak!" - mondja hitvallását a színésznő. "Uwe mindenesetre elégedett volt velem, olyannyira, hogy szerepet kaptam következő filmjében is.” – lelkendezett a 27 éves színésznő, aki már le is forgatta a Dungeon Siege (melyet előreláthatólag 2007-ben láthatnak a honi nézők) c. fantasyfilmet a német rendezővel.
Mindemellett a BloodRayne az USA-n kívül igen sikeres, nemrég az Egyesült Arab Emirátusokban vetítették, ahol előkelő 5. a listán, míg Görögországban a 8. helyen található. A fantasy thriller Magyarországon július 27-től látható. ■

Forrás: Paradigma Film

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.