Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Keanu Reeves nősül

2006.07.28. 17:06 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Hogy is vonhatná ki magát egy színész a saját filmjei hatása alól? Keanu Reeves új filmje, a Ház a tónál (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) főszerepében renovál egy házat, és a különös épülettel együtt egy – szó szerint – fantasztikus szerelmet is elnyer.
A kalandor természetű színész nagyjából a forgatás ideje alatt életében először házat vásárolt: a Hollywood Hills-beli villa renoválási munkálatai már meg is kezdődtek: bennfentesek szerint itt kerül majd sor jövőre Reeves és választottja, a színésznél nyolc évvel fiatalabb angol színésznő, Claire Forlani esküvőjére.
Reeves nemrég egy szuperelegáns Los Angeles-i étteremben féltérdre ereszkedve kérte meg Forlani kezét. Állítólag már három éve járnak, csak mostanáig titkolták a kapcsolatukat.
- Azt szeretem a Ház a tónálban, hogy az életben biztosan nem történik ilyesmi – nyilatkozta a filmről nemrég másik sztárja, Sandra Bullock. Úgy látszik, tévedett: Keanu Reevesszel igazi csoda történik mostanában. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!