Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kristanna Loken imádja az "európai Hollywoodot"

2006.07.31. 22:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az amerikai sztárszínészek általában többször is meggondolják, mielőtt európai forgatásra írnak alá szerződést. Kristanna Loken, a Terminátor 3. gyönyörű gonosza azonban nem ebbe a kategóriába tartozott. "Mindig is vonzott Európa, így amikor megtudtam, hogy Romániában forgatjuk majd a BloodRayne-t, egyáltalán nem bánkódtam. Többeknek még mindig csak Drakula és hasonlóak jutnak eszébe Kelet-Európáról, de engem mindig is vonzottak a vadregényes tájak!"
A forgatáson a színésznő ki is használt minden lehetőséget, hogy ne csak a bukaresti stúdió belsejét lássa. "Néhány stábtaggal kisebb kirándulásokra indultunk, így Erdélyből is sokat láttam." - meséli Loken, aki egyszer még hazánkba is átruccant! - "Mikor megtudtam, hogy barátnőm, Charlize Theron meglátogatja a Budapesten forgató szerelmét, nagyon megörültem. Így végre lett egy apropóm, hogy én is átruccanjak 1-2 napra a magyar fővárosba!" Az Oscar-díjas színésznő és a BloodRayne szexi félvámpírja nagyot buliztak a pesti éjszakában, de azért egy kis városnézésre is maradt idő.
"Sok szépet hallottam arról, hogy milyen jó stábok vannak Magyarországon, mennyire profi módon zajlik itt is a filmkészítés. A kollégák, akikkel beszéltem, mind azt mondják, hogy sok szempontból jobb itt dolgozni, mint Hollywoodban, ahol a mindenható producerek folyton a filmesek körmére néznek. Itt, pár ezer mérföld távolságban viszont kényelmesen el lehet bújni, és csakis a filmalkotásra koncentrálni!" - vélekedik Loken, aki nagyon sajnálja, hogy Magyarországon még nem forgatott. - "Bár a hosszú munkanapok mellett általában alig marad idő arra, hogy megismerkedjek az adott várossal, azért imádom, hogy 1-2 hónapig egy teljesen más közösségben élhetek. Ez a legjobb abban, hogy színész vagyok!" - mondja a színésznő, aki BloodRayne-ként már a magyar mozikban - július 27-től - is megcsodálható. ■

Forrás: Paradigma Film

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.