Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kristanna Loken imádja az "európai Hollywoodot"

2006.07.31. 22:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az amerikai sztárszínészek általában többször is meggondolják, mielőtt európai forgatásra írnak alá szerződést. Kristanna Loken, a Terminátor 3. gyönyörű gonosza azonban nem ebbe a kategóriába tartozott. "Mindig is vonzott Európa, így amikor megtudtam, hogy Romániában forgatjuk majd a BloodRayne-t, egyáltalán nem bánkódtam. Többeknek még mindig csak Drakula és hasonlóak jutnak eszébe Kelet-Európáról, de engem mindig is vonzottak a vadregényes tájak!"
A forgatáson a színésznő ki is használt minden lehetőséget, hogy ne csak a bukaresti stúdió belsejét lássa. "Néhány stábtaggal kisebb kirándulásokra indultunk, így Erdélyből is sokat láttam." - meséli Loken, aki egyszer még hazánkba is átruccant! - "Mikor megtudtam, hogy barátnőm, Charlize Theron meglátogatja a Budapesten forgató szerelmét, nagyon megörültem. Így végre lett egy apropóm, hogy én is átruccanjak 1-2 napra a magyar fővárosba!" Az Oscar-díjas színésznő és a BloodRayne szexi félvámpírja nagyot buliztak a pesti éjszakában, de azért egy kis városnézésre is maradt idő.
"Sok szépet hallottam arról, hogy milyen jó stábok vannak Magyarországon, mennyire profi módon zajlik itt is a filmkészítés. A kollégák, akikkel beszéltem, mind azt mondják, hogy sok szempontból jobb itt dolgozni, mint Hollywoodban, ahol a mindenható producerek folyton a filmesek körmére néznek. Itt, pár ezer mérföld távolságban viszont kényelmesen el lehet bújni, és csakis a filmalkotásra koncentrálni!" - vélekedik Loken, aki nagyon sajnálja, hogy Magyarországon még nem forgatott. - "Bár a hosszú munkanapok mellett általában alig marad idő arra, hogy megismerkedjek az adott várossal, azért imádom, hogy 1-2 hónapig egy teljesen más közösségben élhetek. Ez a legjobb abban, hogy színész vagyok!" - mondja a színésznő, aki BloodRayne-ként már a magyar mozikban - július 27-től - is megcsodálható. ■

Forrás: Paradigma Film

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.