Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bujkáló Shyamalan

2006.08.03. 18:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Megszokhattuk már, M. Night Shyamalan filmjei a Hatodik érzék óta mindig számos új titkot rejtenek. De minden filmjében van egy visszatérő rejtély is, melyre izgatottan várnak a rajongók: a világ egyik legsikeresebb filmese valahogyan mindig elbujtatja magát a filmjeibe: egy egészen kis szerepet mindig oszt magára.
- Nem azért játszom a filmjeimben, mert olyan nagy színésznek tartom magam – magyarázta nemrég újságíróknak a rendező. – Így tisztelgek egyik kedvencem és példaképem, Alfred Hitchcock előtt. Neki sincs filmje, amiben ne lehetne őt legalább egyszer megpillantani. Ezzel a gesztussal szeretném jelezni, hogy igyekszem a nyomában járni.
A rendező következő filmjében, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) című misztikus mesében is felbukkan. És mint szokása, most sem hajlandó elárulni előre, kit alakít.
Shyamalan igazi filmőrült: mire 17 éves lett, 45 filmet készített 8 mm-es és videókamerával: már ezek legtöbbjében is szükség volt színészi közreműködésére. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!