Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Gönczi Gábor a Moziünnep házigazdája

2006.08.09. 20:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az augusztus 31. és szeptember 3. között megrendezésre kerülő országos programsorozat, a Moziünnep házigazdája idén Gönczi Gábor, az RTL klub Fókusz című műsorának szerkesztő-műsorvezetője lesz.
A fiatal médiaszemélyiségről köztudott, hogy a televíziózáson túl a zene is közel áll hozzá, s immár 15 éve énekel a Smile nevű együttesben, de azt, hogy a mozi szerelmese is, eddig titkolta magáról. „Az első film, amit láttam, s amely 6-8 évesen teljesen magával ragadott, a Birodalom visszavág volt. Először egy német nyelvű videokazettán jutott el hozzám George Lucas klasszikus alkotása. Végtelenszer megnéztem, és kívülről tudtam az egészet – persze németül, úgyhogy a filmek iránti érdeklődésen túl az idegen nyelvek tisztelete is akkor alakult ki bennem.” – meséli magáról. „Kezdetben a látványos, hollywoodi filmek vonzottak leginkább, de az elmúlt 4-5 évben változott kicsit az ízlésem, s egyre inkább a film cselekménye és humora vált fontossá a számomra. Ezért mostanában több európai filmre ülök be. Különösen szeretem a francia alkotásokat, azok közül is Jean Reno filmjeit.” – teszi hozzá a közkedvelt műsorvezető.
Gábor gyakran jár moziba, s igyekszik legalább két premier filmet megnézni hetente, ezért is vállalta nagy örömmel a Moziünnep házigazdai posztját. „Nagyszerű kezdeményezésnek tartom, hogy egy évben négy napon át a Mozit ünnepeljük. Az alacsony jegyáraknak köszönhetően ilyenkor sokkal többen részesülhetnek a filmek varázslatos világából, ráadásul számos premier előtti filmet is láthat a néző. Elárulom, a Moziünnep alatt egy új szakmába is belekóstolok majd, ugyanis szívesen vállaltam, hogy beálljak jegyszedőnek.”
Az idei Moziünnephez 44 város 74 mozija csatlakozott. A közönség több mint 200 filmet nézhet majd meg, maximum 350 Ft-os jegyáron. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.