Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Forog az S.O.S szerelem!

2006.08.09. 20:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Augusztus 24-én indul Sas Tamás S.O.S. szerelem! című új filmjének forgatása. A nagyvárosi romantikus komédiában Csányi Sándor, a Csak szex és más semmi sztárja alakítja a modern Cyranót, aki üzletszerűen segít férfitársainak a nagy Ő meghódításában. Szakmai és magánélete azonban válságba kerül, mikor beleszeret egy szépséges óvónőbe (Ulmann Mónika).
„Szurmai János fergeteges forgatókönyvet írt, amely a Sztárom a párom és az Igazából szerelem legjobb pillanataival vetekedik – árulta el Neményi Ádám producer (Puskásfilm). – A könyvet olvasva egyetértettünk Tamással, hogy a következő nagy közönségsikert tartjuk a kezünkben.”
„A főszerepre Csányi Sanyit akartuk az első perctől – teszi hozzá Sas Tamás, akinek ez az első rendezői munkája az Apám beájulna óta. – Senki más nem jöhetett szóba. Tehetsége és lelkesedése garancia arra, hogy a Valentin-napi bemutatóra egy humorban és érzelemben gazdag film kerül a közönség elé.
Csányi vetélytársát Fenyő Iván (Bőrnyakúak), asszisztensét Kovács Patrícia (Szerelemtől sújtva) játssza; míg Kern András egy rövid, de annál fontosabb szerepben tűnik fel.
Neményi elmondása szerint az S.O.S. szerelem! költségvetése 300 millió forint. Az összeget a TV2 és a Best Hollywood koprodukciós részvétele mellett állami és szponzori támogatásokból fedezik.
A filmet a Best Hollywood 2007. február 14-én, Valentin-napon mutatja be negyven hazai moziban. ■

Forrás: Best Hollywood

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.