Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kígyók tisztes távolból

2006.08.28. 23:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az akciófilmekben játszó színészek általában büszkék arra, hogy saját maguk végzik a kaszkadőri feladatok jó részét. Samuel L. Jackson, aki főszerepet játszik az idény egyik legizgalmasabb bemutatójában, a Kígyók a fedélzetenben (Snakes on the Plane, hazai bemutató: október 12.) azonban nem habozik bevallani: a forgatás során igyekezett olyan távol maradni a felhasznált kígyóktól, amennyire csak lehetett.
Így aztán, amikor az utasszállítót birtokba vevő több mint 300 mérges kígyó egyike és valamelyik főszereplő közös jelenetére sor került, ott főleg szakemberek helyettesítik Jacksont és partnerét, Julianna Margoulise-t. Amikor pedig erre nem volt lehetőség, komputertrükkökkel segítettek a színészeken.
- Ugyan kígyóidomárok hozták őket, de hát a kígyók idomíthatatlanok. Nem lehet nekik azt mondani, hogy „ülj!” meg „feküdj!” meg „várj!” – nyilatkozta Samuel L. Jackson. – Néztem az első nap, hogy dolgozik az idomár. Kiengedi őket a dobozból, hagyja, csináljanak a viperák, amit akarnak, a végén egy hosszú bottal összeszedi őket; ennyi az idomítás. Úgyhogy azt a szabályt hoztam, hogy húsz lábnál (kb. 6 méter) közelebb nem jöhet hozzám mérges kígyó. Így már nagyon buli volt a forgatás. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.