Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ijesztő lány

2006.09.02. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ez a forgatókönyv másképp készült, mint a korábbiak. M. Night Shyamalan csupa világsikert rendezett (köztük A hatodik érzéket). Forgatókönyveit olyan gondos aprólékossággal készítette elő és írta meg, mint a svájci órás az órákat. Legújabb rendezése, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) azonban más módszerrel készült.
– A film története abból a meséből alakult ki, amit a lányaimnak mondok esténként – mesélte újságíróknak a rendező. – Márpedig mesélés közben az ember nem gondolkodik előre: az új mellékszereplők, az új fordulatok csak úgy belenyomakodtak a sztoriba, és én hagytam őket azt csinálni, amit akarnak. Nem terveztem előre, és csodálkozva láttam, hogy a Történetek Istene így is segít: végül magától minden a helyére került.
Az újságírók persze azt is megkérdezték a rendezőtől, hogy a filmben látható ijesztő részeket is úgy mesélte-e el a lányainak, ahogy most a nézők láthatták.
- Már a mesében is voltak ijesztő részek – válaszolta Shyamalan. – De azok persze mások voltak. A lányaim viszont bátran végignézték a filmváltozatot is, igaz, a kisebbik, a hatéves szinte végig eltakarta a szemét. Utólag viszont azt mondta, nagyon élvezte az egészet. Beleértve a félelmet is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.