Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kígyók a moziban?

2006.09.02. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A híreknek néha a fele sem igaz. Néha meg a duplája is az. Néhány napja hírül adták, hogy Samuel L. Jackson új thrillere, a Kígyók a fedélzeten (Snakes on a Plane, hazai bemutató: október 12.) egyik vetítését egy pohenixi moziban félbe kellett szakítani, ugyanis egy tréfás kedvű mozilátogató több mérges kígyót engedett szét a nézőtéren – amit azért tarthatott szellemesnek, mert a filmben az Atlanti-óceán fölött szálló repülőgép fedélzetén történik ugyanez: csak háromszáz kígyóval. A hírek szerint a közönség kimenekült, a kígyókat pedig befogták és az arizonai sivatagban engedték újra szabadon.
Tegnap a phoenixi rendőrség egyik embere, Joel Tranter azt nyilatkozta, hogy mindebből nagyon kevés igaz: csak egy 5 centis csörgőkígyót találtak a mozi előcsarnokában, valószínűleg az is magától tévedt oda. Az egyik jegyszedő csípte nyakon és dobta be egy kukába: a kiérkező kígyószakértő ezzel a kukával autózott ki a sivatagba, hogy újra szabadon eressze a kígyócskát.
Az interneten azonban cáfolják a cáfolatot: több szemtanú is jelentkezett, aki azt állítja, igenis veszélyes, nagy kígyók zavarták meg a Kígyók a fedélzeten vetítését. Éppen olyanok, amilyenekkel Samuel L. Jackson is küzd a filmben. Az igazságot csak a kígyók ismerik… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.