Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új Logitech Cordless Desktop voice-IP alkalmazáshoz

2006.09.01. 11:31 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Logitech három új vezeték nélküli desktopot jelentett be, köztük az EasyCall Desktopot, mely elsőként tartalmaz az egér és billentyűzet mellett headsetet és telefonkihangosítót. Az új desktop az internetes telefonhívásokhoz minden szükséges eszközt és funkciót biztosít, egyszerűvé téve a kétirányú netes kommunikációt. A kihangosítón hangerőszabályzó, némító funkció, valamint hívásfogadás és hívásmegszakítás gomb található, és a rajta lévő csatlakozóba köthető a dobozban található headset is. A billentyűzet kommunikációs paneljén találhatunk gombokat a telefonos alkalmazás elindítására, megváltoztathatjuk online státuszunkat, vagy fogadhatunk és kezdeményezhetünk hívást. A terméket elsődlegesen a Skype használatára optimalizálták. Természetesen megtalálhatóak rajta a már megszokottnak nevezhető programozható gyorsindító gombok (e-mail, internet), valamint a multimédiás vezérlőpult. A Logitech EasyCall Desktop szeptember közepétől lesz kapható, 129,99 euró körüli áron.
A Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser újdonsága a dinamikus search/zoom panel, mely a digitális tartalmak közti navigálást segíti. A OneTouch Search segítségével egy érintésre indíthatjuk a keresőprogramot (pl. Google). A billentyűzet mellé egy lézeres érzékelőjű egér jár. Ez a desktop a Logitech első terméke az AgION csíramentesítő összetevővel, mely megelőzi számos baktérium, penész és egyéb kórokozó elszaporodását. A Cordless Desktop MX 3200 Laser október elejétől lesz kapható, 99,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.
A harmadik újdonság a Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser, mely 23.590 Ft-os áron mostanában kerül a boltok polcaira. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.